Αποκαλύφθηκε και η Mercedes-AMG C63 Coupé

Αποκαλύφθηκε και η Mercedes-AMG C63 Coupé

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της νέας C-Class Coupe, η Mercedes μας δείχνει και την κορυφαία έκδοση του νέου κουπέ της, που φέρει την υπογραφή της AMG.

Μετά την απλή έκδοση της νέας C-Class Coupe, η Mercedes-AMG έδωσε στη δημοσιότητα και τις πρώτες επίσημες εικόνες της κορυφαίας έκδοσης του νέου γερμανικού κουπέ, της C63 Coupé.

Συγκριτικά με την απλή Coupe η έκδοση που φέρει την υπογραφή της AMG ξεχωρίζει για την πιο δυναμική εικόνα της, με τον ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα, τους μεγαλύτερους τροχούς, τα φουσκωμένα φτερά, τον διαχύτη και την αεροτομή πίσω να τις δίνουν μια πιο «άγρια» εμφάνιση συνολικά.

Η γερμανική εταιρεία δεν ανακοίνωσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι την κίνηση θα αναλαμβάνει ο τούρμπο V8 των 4,0 λίτρων που αποδίδει 476 PS στην απλή C63 Coupe και 510 PS στην ισχυρότερη C63 S Coupe.

Και στις δυο περιπτώσεις ο V8 κινητήρας θα συνδυάζεται με το 7άρι κιβώτιο AMG Speedshift MCT, με paddles στο τιμόνι και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Το νέο μοντέλο της AMG θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο, μαζί με τις απλές εκδόσεις της νέας Mercedes-Benz C-Class Coupe.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube