Porsche 911 Turbo S: Πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου παρά τον Κορωνοϊό

Porsche 911 Turbo S: Πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου παρά τον Κορωνοϊό

Η κορυφαία έκδοση της 992 θα παρουσιαστεί μέσω live streaming.

Μετά από τη ματαίωση του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης λόγω Κορωνοϊού, η Porsche ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει τη νέα γενιά 911 Turbo S μέσω live streaming στην ιστοσελίδα της. Την τακτική της Porsche θα ακολουθήσουν και άλλοι κατασκευαστές μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Η ναυαρχίδα της γκάμας της 992 θα παρουσιαστεί την Τρίτη, 3 Μαρτίου,  στις 11:10 π.μ. (ώρα Ελλάδος). Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο πρώην πιλότος της F1 και ambassador της Porsche, Mark Webber ενώ η προβολή θα γίνει στα Αγγλικά και στα Κινέζικα. Η φίρμα από τη Στουτγάρδη έχει ήδη ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση στο press site.

 

 

Οι πληροφορίες που γνωρίζουμε ήδη για το μοντέλο κάνουν λόγο για εξακύλινδρο twin-turbo boxer 3,8 λίτρων με 650 PS (+70 PS) και 800 Nm (+100 Nm), αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK 8 σχέσεων, τετρακίνηση, τετραδιεύθυνση, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ενεργή ανάρτηση και carbon-κεραμικά φρένα.

Όσο για την εμφάνιση, εικόνες της 992 Turbo S έχουν ήδη διαρέυσει αποκαλύπτοντας ένα διακριτικά σπορ αεροδυναμικό πακέτο με ανασχεδιασμένες εισαγωγές αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα, μεγαλύτερο σπλίτερ, ζάντες 20" εμπρός και 21" πίσω, πλευρικές εισαγωγές αέρα στα φτερά, σταθερή αεροτομή και νέο πίσω προφυλακτήρα με επιπλέον εσοχές, διαχύτη και δύο μεγάλες οβάλ εξατμίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η νέα Porsche 911 Turbo S

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube