Αυτή είναι η νέα Porsche 911 Turbo S

Αυτή είναι η νέα Porsche 911 Turbo S

Η κορυφαία (μέχρι στιγμής) έκδοση της 992 αποκαλύπτεται χωρίς ίχνος καμουφλάζ.

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της που είναι προγραμματισμένη για την Έκθεση Γενεύης, η 992 Turbo S έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο χωρίς ίχνος καμουφλάζ.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν από το ανεξάρτητο προφίλ porsche exclusive manufaktur στο Instagram, αποκαλύπτουν το σχεδιασμό του μοντέλου από διάφορες γωνίες. Όπως βλέπουμε, η "απόλυτη" 911 ξεχωρίζει από τις ανασχεδιασμένες εισαγωγές αέρα με ενσωματωμένα φώτα ημέρας εμπρός, το μεγαλύτερο σπλίτερ, τα γραφικά στο προφίλ, τις εντυπωσιακές ζάντες 20" εμπρός και 21" πίσω, τις πλευρικές εισαγωγές αέρα στα φτερά (σήμα κατατεθέν όλων των Turbo), μια μάλλον διακριτική σταθερή αεροτομή και τον φουσκωμένο πίσω προφυλακτήρα με επιπλέον εσοχές, διαχύτη και δύο μεγάλες οβάλ εξατμίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η νέα Porsche 911 Turbo S θα έχει απόδοση 650 PS

Ανεπίσημες πληροφορίες κάνουν λόγο για εξακύλινδρο twin-turbo boxer 3,8 λίτρων με 650 PS (+70 PS) και 800 Nm (+100 Nm), αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK 8 σχέσεων και τετρακίνηση. Το μοντέλο πιθανότατα θα διαθέτει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ενεργή ανάρτηση, carbon-κεραμικά φρένα και σύστημα τετραδιεύθυνσης στο βασικό εξοπλισμό.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα 911 Turbo, στις αρχές Μαρτίου από τη Γενεύη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube