Παρουσιάζεται στο Σαλόνι της Γενεύης το MG3

Παρουσιάζεται στο Σαλόνι της Γενεύης το MG3

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενευής, που θα διεξαχθεί το διάστημα 26 Φεβρουαρίου-3 Μαρτίου θα αποκαλυφθεί το MG3, όπως ανακοίνωσε επίσημα η MG Motor.

MG3

Το Σαλόνι της Γενεύης κάθε χρόνο τραβά τα βλέμματα του αυτοκινητικού κόσμου, καθώς είναι πεδίο αποκαλύψεων πολλών και ενδιαφερόντων αυτοκινήτων. Στην κατηγορία αυτή εντάσσεται χωρίς αμφιβολία το MG3, το αυτοκίνητο πόλης της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως κάθε μοντέλο της MG παρουσιάζει το δικό του ενδιαφέρον, εξαιτίας των υψηλών επιπέδων ασφαλείας, άνεσης και παροχών, σε συνάρτηση με τιμές που δύσκολα πλέον βρίσκεις στον ανταγωνισμό.

Διαθέτοντας μοντέλα σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες-κλειδιά έχει στόχο την διαρκή βελτίωση και τον εμπλουτισμό της γκάμας της. Και κάπου εδώ έρχεται να κουμπώσει το MG3, το μικρότερο και πιο προσιτό αυτοκίνητο στο χαρτοφυλάκιο της MG.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επίσημη παρουσίαση του MG3 στο Σαλόνι της Γενεύης το διάστημα 26 Φεβρουαρίου-3 Μαρτίου

MG3

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν, μόλις μερικές μέρες πριν, η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα μία ευκρινή μεν, αλλά όχι και τόσο αποκαλυπτική φωτογραφία δε. Όπως όμως είχαμε δει από τις προ ημερών φωτογραφίες, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο πόλης με αιχμηρή και δυναμική σχεδίαση (με επιρροές από το Cyberster), στο μπροστινό μέρος τουλάχιστον. Οι προβολείς είναι τριγωνικής σχεδίασης, με τον προφυλακτήρα να φιλοξενεί τους μεγάλους αεραγωγούς.

Η εικόνα του πίσω μέρους, όπως την έχουμε δει από σχέδια και όχι κανονικές φωτογραφίες είναι μεν μοντέρνα, αλλά όχι τόσο προοδευτική όσο εκείνη του εμπρός μέρους.

MG3

Μπαίνοντας προς τα μέσα, το μάτι θα πέσει στις δύο μεγάλες οθόνες, 12,3” για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και 10,25” για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ευχάριστη νότα αναμένεται να δώσουν στην καμπίνα, οι επενδύσεις με μοτίβα διαμαντιού (αν φυσικά επιβεβαιωθεί το σχετικό ρεπορτάζ).

Πνοή στο μοτέρ θα δίνει ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο που θα αποτελείται από έναν 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.5 lt απόδοσης 109 ίππων και 142 Nm, έναν ηλεκτροκινητήρα 95 ίππων και 200 Nm ροπής και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 2,1 kWh.

 

 

Ανάλογα με την αγορά που θα είναι διαθέσιμο, δύναται να υπάρχουν ακόμα περισσότερες επιλογές κινητήριων συνόλων. Στα της τιμής τώρα, οι μέχρι στιγμής πληροφορίες δείχνουν πως το αυτοκίνητο θα βρίσκεται κάτω από το ψυχολογικό όριο των €20.000.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube