Εντοπίστηκε στους δρόμους το MG3, το φθηνότερο μοντέλο της φίρμας

Εντοπίστηκε στους δρόμους το MG3, το φθηνότερο μοντέλο της φίρμας

Το 2024 θα είναι η χρονιά κατά την οποία η MG θα παρουσιάσει επίσημα το MG3, ένα αυτοκίνητο πόλης, το κόστος του οποίου δεν θα ξεπερνά τις €20.000.

MG3

Μπορεί να είμαστε στις αρχές του 2024, εντούτοις όμως περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον αρκετά αυτοκίνητα. Ένα από αυτά είναι το MG3, το οικονομικότερο αυτοκίνητο στην γκάμα της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Κάθε μοντέλο της MG προσελκύει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού, δεδομένης της εξαιρετικής σχέσης τιμής-αξίας που προσφέρει η εταιρεία, κάνοντας πάταγο όχι μόνο στη χώρα μας αλλά στο σύνολο των αγορών που δραστηριοποιείται.

Στην κατηγορία αυτή αναμφίβολα εντάσσεται και το MG3, το μικρό αυτοκίνητο πόλης της φίρμας, με τις πρώτες φωτογραφίες χωρίς προστατευτικό καμουφλάζ να κάνουν ήδη την εμφάνισή τους.

Το MG3, το προσιτό αυτοκίνητο πόλης της MG θα παρουσιαστεί στην Ευρώπη το πρώτο εξάμηνο του 2024, με την τιμή του να παραμένει κάτω από τις €20.000

MG3

Η ισπανική ιστοσελίδα Coche Spias, έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία, η οποία πιθανότατα τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια φωτογράφισης του αυτοκινήτου στους δρόμους της Κίνας. Παρατηρώντας το εμπρός μέρος είναι ευδιάκριτοι οι μεγάλοι αεραγωγοί, οι οποίοι δίνουν έναν επιθετικό και συνάμα νεανικό τόνο στο αυτοκίνητο.

Αναφορικά με το πίσω μέρος, εικόνα του οποίου έχουμε από σχέδια που είχαν διαρρεύσει προ καιρού θα λέγαμε πως ακολουθείται μία πιο συμβατική σχεδιαστική φιλοσοφία. Ασφαλώς όμως και δεν λείπουν σύγχρονες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως τα φώτα τεχνολογίας LED.

MG3

Ως προς το εσωτερικό, οι όποιες (ελάχιστες) πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί προς ώρας από την MG. Βάσει των όσων ακούγονται, θα πνέει ένας digital αέρας, με μία οθόνη 10,25” για το σύστημα infotainment και έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3”. Ευχάριστη νότα αναμένεται να δώσουν στην καμπίνα, οι επενδύσεις με μοτίβα διαμαντιού (αν φυσικά επιβεβαιωθεί το σχετικό ρεπορτάζ).

Κάτω από το καπό του MG3 θα βρίσκεται ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο, συνεπικουρούμενο από έναν 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.5 lt απόδοσης 109 ίππων και 142 Nm, έναν ηλεκτροκινητήρα 95 ίππων και 200 Nm ροπής και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 2,1 kWh.

Ανάλογα με την αγορά που θα διατίθεται θα προσφέρονται ακόμα περισσότερες επιλογές κινητήριων συνόλων. Όσοι περιμένουν να δουν εξηλεκτρισμένη έκδοση μάλλον θα απογοητευτούν, μιας και η πλατφόρμα στην οποία θα βασιστεί δεν μπορεί να υποστηρίξει ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Τέλος, η επίσημη παρουσίαση του MG3 για την Ευρώπη έχει προγραμματιστεί για το πρώτο εξάμηνο του 2024, με την τιμή του να παραμένει (σημαντικά κατά τα μέχρι στιγμής δεδομένα) κάτω από τις €20.000.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube