Όλες οι πληροφορίες για το νέο VW Golf GTE

Όλες οι πληροφορίες για το νέο VW Golf GTE

Η όγδοη γενιά Golf θα έχει δύο επαναφορτιζόμενες υβριδικές εκδόσεις με διαφορετική ισχύ.

Η επόμενη γενιά του Volkswagen Golf βρίσκεται προ των πυλών και σιγά σιγά έρχονται στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για τις εκδόσεις του γερμανικού μικρομεσαίου όπως το σπορ επαναφορτιζόμενο υβριδικό Golf GTE.

Όπως δήλωσε στο Autocar ο Fank Welsch, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Volkswagen στους τομείς της έρευνας και εξέλιξης, το σημερινό Golf GTI αποδίδει 245 PS οπότε το νέο Golf GTE θα πρέπει να αποδίδει το ίδιο καθώς απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν ένα γρήγορο επαναφορτιζόμενο υβριδικό μοντέλο. Όπως φαίνεται από τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα, το επαναφορτιζόμενο υβριδικό GTE θα ξεχωρίζει από την υποδοχή φόρτισης στο εμπρός φτερό, ενώ όπως όλα τα Golf νέας γενιάς θα φιλοξενεί στη γρίλια το νέο, απλούστερο έμβλημα της Volkswagen.

Επιπλέον, η εταιρεία θα προσφέρει και μια ακόμα επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση του νέου Golf με χαμηλότερη απόδοση κοντά στους 204 PS, η οποία θα καλύψει τις ανάγκες όσων ζητούν ένα μικρομεσαίο για τις καθημερινές τους μετακινήσεις. Αυτό το plug-in μοντέλο θα έχει πιο διακριτική εμφάνιση, χωρίς τις επιγραφές και τους σπορ προφυλακτήρες του GTE.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέο Volkswagen Golf VIII: Πρώτες φωτογραφίες χωρίς καμουφλάζ

Αυτή την περίοδο η γερμανική εταιρεία πραγματοποιεί τις τελευταίες δοκιμές εξέλιξης της όγδοης γενιάς Golf που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα τον Οκτώβριο.  Να θυμίσουμε πως η Volkswagen δεν θα κυκλοφορήσει αντικαταστάτη του ηλεκτρικού e-Golf καθώς αυτό το ρόλο στη γκάμα της έχει πλέον πάρει το νέο ID.3. 

Πηγή: Autocar

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube