Νέο Kahn Vengeance, νέες φωτογραφίες

Νέο Kahn Vengeance, νέες φωτογραφίες

H Kahn Design έδωσε στη δημοσιότητα νέες εικόνες για το επερχόμενο σούπερκαρ Vengeance.

Το σούπερκαρ Vengeance, που βασίζεται στην Aston Martin DB9, θα είναι ένα μοντέλο με αλουμινένιο αμάξωμα και με «σιλουέτα ενός ενεδρεύοντος μαχαιρόδoντος*».

Οι αισθητικές αλλαγές σε σχέση με την
DB9 συνίστανται στα πιο κοντά πλευρικά παράθυρα, στη ανασχεδιασμένη μάσκα, στα φαρδύτερα φτερά και στην γυαλιστερή οροφή από ανοξείδωτο ατσάλι. Αντίθετα, η καμπίνα θα είναι ανέγγιχτη αυτή της δότριας

Ο κινητήρας που θα κινεί το Kahn θα είναι ο 6λιτρος ατμοσφαιρικός V12 της DB9 που αποδίδει μέγιστη ισχύ 517 PS και μέγιστη ροπή 63,2 kgm. Νούμερα ικανά να δώσουν στο Vengeance επιτάχυνση 0-100 km/h σε 4,6”.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι σε αντίθεση με ό,τι είχε συμβεί με τον πρώην σχεδιαστή και όψιμο κατασκευαστή Henrik Fisker και την Galpin Auto Sports, το Vengeance της Kahn Design έχει τη συγκατάθεση και το πράσινο φως της Aston Martin.

* μαχαιρόδοντας ή σμιλόδοντας, αιλουροειδές σαρκοφάγο που έζησε πριν από 10.000 έως 3.000.000 χρόνια και το χαρακτηριστικό του ήταν οι ξιφοειδείς τεράστιοι κυνόδοντες που χρησίμευαν για να σκοτώνουν μεγάλα φυτοφάγα ζώα.

[Πηγή Kahn Design]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube