Νέο Audi A1 χωρίς καμουφλάζ

Νέο Audi A1 χωρίς καμουφλάζ

To μίνι της Audi απαθανατίστηκε στο νότιο Ευρώπη κατά τη διάρκεια των τελικών δοκιμών του και με υποτυπώδες καμουφλάζ.

Η δεύτερη γενεά του Audi A1 χωρίς πλησιάζει στο τέλος της εξέλιξής της, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες του μοντέλου προ-παραγωγής, με το αυτοκίνητο να έχει ελάχιστο καμουφλάζ. 

Το πιο μικρό αυτοκίνητο του Ingolstadt εμφορείται από το κλασικό, παγκόσμιο στιλ των Audi, αν και οι γραμμές του είναι περισσότερο τραβηγμένες και οι γωνίες πιο έντονες από αυτές του παλιού μοντέλου.

Το ολοκαίνουργιο A1 είναι μια μικρή επανάσταση για τη γερμανική φίρμα, καθώς περνά από την «πολυκαιρισμένη» πια πλατφόρμα PQ25 στη τελευταία εκδοχή της σπονδυλωτής αρχιτεκτονικής MQB στην έκδοση Α0. Πλατφόρμα που υποστηρίζει τα κόμπακτ μοντέλα του Volkswagen Group. Αυτό σημαίνει ότι το A1, που παραμένει πάντα ξαδέρφι των Volkswagen Polo και SEAT Ibiza, θα συναρμολογείται στην Ισπανία, αντί για το Βέλγιο που κατασκευάζεται η πρώτη γενιά.

Audi A1 2019 scooped

Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν το αυτοκίνητο κάπου στο νότο της Ευρώπη κατά τη διάρκεια των τελευταίων δοκιμών του, με την Audi να μην προσπαθεί να θολώσει τα νερά σε σχέση με το στιλ του νέου A1, καθώς το καμουφλάζ είναι υποτυπώδες. Χωρίς εκπλήξεις λοιπόν, διακρίνουμε την έντονη επιρροή από τις τελευταίες παραγωγές του Ingolstadt, με μια πιο φαρδιά γρίλια στη μάσκα που απλώνει μέχρι τα λεπτότερα φανάρια. Σε γενικές γραμμές, θα λέγαμε ότι το νέο A1 χάνει τη στρογγυλάδα του εις όφελος μιας πιο αδρής σιλουέτας.

Όσον αφορά τα πράγματα κάτω από το καπό, το μίνι Audi θα επωφεληθεί από την γκάμα των πρόσφατων μοτέρ μικρού κυβισμού του γκρουπ Volkswagen, όπως το 3κύλινδρο 1.000άρι, αλλά και το βενζινοκινητήρα 1.5 TSI Evo. Εκείνο που μένει να διακριβώσουμε είναι οι εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει η Audi, όπως μια υποθετική έκδοση πάνω από το S1, ένα RS1 για την ακρίβεια, αλλά και μέχρι ποιου βάθους θα φτάσει -αν θα το κάνει- σε ένα υβριδικό A1.

Audi A1 2019 scooped
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube