Τελική ευθεία για το νέο Audi A1 [video]

Τελική ευθεία για το νέο Audi A1 [video]

Η εξέλιξη του ολοκαίνουργιου μικρού Audi έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και το video που ακολουθεί το αποδεικνύει. Έστω και με καμουφλάζ.

Η επίσημη παρουσίαση της δεύτερης γενιάς του Audi Α1 δεν απέχει πλέον και πολύ, αφού σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες είναι προγραμματισμένη μέσα στο πρώτο μισό του τρέχοντος έτους.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό από τους ανθρώπους της εταιρείας, το νέο μοντέλο θα έχει πιο δυναμική εικόνα καθώς και πιο άνετη ανάρτηση, προκειμένου να κοιτάζει από θέση ισχύος το αντίπαλο δέος που ονομάζεται MINI χάτσμπακ.



Για να το πετύχει θα χρησιμοποιεί την νέα πλατφόρμα του Volkswagen Group με κωδικό MQB A0, η οποία είναι πιο στιβαρή αλλά και πιο ελαφριά από την PQ25 που χρησιμοποιεί το σημερινό μοντέλο. Το οποίο να θυμίσουμε ότι μετράει σχεδόν 8 χρόνια καριέρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Audi S1

Δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο μοντέλο πέρα από αυτές που έχουμε ήδη αναφέρει, πέραν του ότι θα υπάρχει σίγουρα έκδοση G-Tron, με τον 3κύλινδρο 1.000άρη TSI να καίει φυσικό αέριο.

Δεν ισχύει το ίδιο για έκδοση με τον 1.6 TDI κινητήρα, ο οποίος έτσι κι αλλιώς φαίνεται ότι προοδευτικά αποσύρεται από τα μικρότερα μοντέλα του ομίλου. Αυτό τουλάχιστον μπορούμε να συμπεράνουμε από την τακτική που εφαρμόστηκε στο ανανεωμένο Skoda Fabia.



Το γεγονός ότι δεν είναι μακριά η στιγμή κατά την οποία οι πληροφορίες θα αντικατασταθούν από δεδομένα, φαίνεται και από το μουλάρι δοκιμών που φαίνεται στο video που ακολουθεί.

Ναι μεν είναι πλήρως καλυμμένο με αυτοκόλλητα, από κάτω όμως μπορείς να διακρίνεις ένα αμάξωμα που έχει τελειοποιηθεί πλήρως.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube