Νέα μοτέρ για BMW 4 και X5

Νέα μοτέρ για BMW 4 και X5

Η BMW ανακοίνωσε ότι θα εμπλουτίσει την γκάμα των Χ5 και Σειράς 4 με νέους κινητήρες.

Η νέα Σειρά 4 της BMW που αναμένεται στις ελληνικές εκθέσεις από τον Νοέμβριο, θα παρουσιαστεί με νέο βασικό βενζινοκινητήρα ένα δίλιτρο 4κύλινδρο TwinPower Turbo με ισχύ 184 PS (420i).

Όσον αφορά τους ντίζελ, δύο νέοι 6κύλινδροι επίσης TwinPower Turbo θα προστεθούν στην γκάμα, με τον ένα να αποδίδει 258 PS (430d ) και το δεύτερο 313 PS (435d). Ειδικά το τελευταίο μοτέρ θα συνδυάζεται αποκλειστικά με σύστημα τετρακίνησης xDrive και 8άρι αυτόματο σασμάν.

Εκτός από το M Performance Package που θα εξομοιώνει, αισθητικά τουλάχιστον, στην 4άρα με την προσεχή M4, η BMW θα προσφέρει επίσης το έξτρα πακέτο Modern Line που περιλαμβάνει αλουμινένιες διακοσμήσεις και ζάντες ειδικά σχεδιασμένες για αυτό το έξτρα πακέτο. Στα άλλα στοιχεία του Modern Line περιλαμβάνονται σπορ τιμόνι ντυμένο με δέρμα, φωτισμός καμπίνας και περλέ διακοσμήσεις στα καθίσματα, στο ταμπλό και στην οροφή.



Τρία νέα όμως μοτέρ αποκτά και η γκάμα της X5 που περιλαμβάνουν έναν 4κύλινδρο ντίζελ TwinPower Turbo με 218 PS που θα διατίθεται και στη δικίνητη και στην τετρακίνητη έκδοση - X5 sDrive25d και xDrive25d. Ο δεύτερος κινητήρας είναι ένας 6κύλινδρος βενζίνης TwinPower Turbo με 206 PS (X5 xDrive35i) και το τρίτο μοτέρ είναι ένα 6κύλινδρο TwinPower Turbo ντίζελ με 313 PS (X5 xDrive40d).

Το τελευταίο μοτέρ έρχεται να γίνει και το κορυφαίο της γκάμας της στέισον 3άρας BMW -335d xDrive Touring- που συνδυάζεται με μια σειρά πρόσθετου εξοπλισμού (έξτρα). Αυτή περιλαμβάνει αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων ConnectedDrive συνδυασμένο με το πακέτο Driving Assistant Plus που τώρα ενσωματώνει Traffic Jam Assistant και πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία Parking Assistant.

[Πηγή BMW]  

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube