Νέα έκδοση Haute Voiture για την Maybach S-Class

Νέα έκδοση Haute Voiture για την Maybach S-Class

Mια ειδική έκδοση της Maybach S-Class, εμπνευσμένη από την μόδα υψηλής ραπτικής παρουσίασε η Mercedes-Maybach, καθιστώντας ακόμα πιο ξεχωριστή την πολυτελή ναυαρχίδα της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Mercedes-Benz παρουσιάζει κάποια ειδική έκδοση της Maybach S-Class, είναι όμως από αυτές τις φορές που αναρωτιέσαι πραγματικά τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει μια τέτοια έκδοση. Η Maybach S-Class είναι προφανώς μια πρόταση που χαρακτηρίζεται από υπερβολή με επίκεντρο την πολυτέλεια και την τεχνολογία. 

Πηγή έμπνευσης για τη νέα αυτή έκδοση «Haute Voiture», όπως υποδηλώνει και η ονομασία της, αποτελεί η μόδα υψηλής ραπτικής. Η Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture όπως είναι η πλήρης ονομασία της, διακρίνεται για το εντυπωσιακό δίχρωμο αμάξωμα που συνδυάζει το navy blue χρώμα με το ροζ χρυσό, διαμορφώνοντας ένα υπέρμετρα πολυτελές και ξεχωριστό προφίλ. 

Ο ίδιος συνδυασμός χρωμάτων έχει επιλεχθεί και για το εσωτερικό της, με το μπλε να αποτελεί τη βάση για τα περισσότερα τμήματά της και το ροζ χρυσό να ντύνει τις λεπτομέρειες, ενώ την εικόνα απογειώνει η κορυφαία ποιότητα κατασκευής και ο high-tech αέρας σε συνδυασμό με τις ακριβές δερμάτινες επενδύσεις που χρησιμοποιεί.

Maybach S-Class Haute Voiture

Ειδικά προσαρμοσμένο σε αυτή την έκδοση είναι και το MBUX σύστημα της Mercedes-Maybach, με νέες λειτουργίες και συστήματα που αναδεικνύουν την πολυτέλεια και ενισχύουν την άνεση των επιβατών.  

Κάθε μοντέλο από τα 150 αριθμημένα που θα κατασκευαστούν, θα συνοδεύεται από ειδικά αξεσουάρ για τον αγοραστή, όπως ένα χειροποίητο κουτί δώρου με τον συλλεκτικό αριθμό του οχήματος, μια πιστή αντιγραφή του υπό κλίμακα, ένα μπρελόκ και την ειδική κουκούλα προστασίας με λογότυπο Haute Voiture. 

Μαζί με αυτή πάντως, η Mercedes-Maybach κάνει κι ένα σαφές άνοιγμα προς τον κόσμο της μόδας, λανσάροντας με την ευκαιρία και μια συλλογή από τσάντες που χρησιμοποιούν τα ίδια κορυφαία υλικά που υπάρχουν σε αυτή την ιδιαίτερη Maybach S-Class και θα είναι διαθέσιμες από το 2023. 

Maybach S-Class Haute Voiture

Όπως είπαμε, συνολικά θα κατασκευαστούν μόλις 150 μονάδες της ιδιαίτερης αυτής Maybach S-Class Haute Voiture, με τις πωλήσεις να ξεκινούν στις αρχές του 2023. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube