Νέα έκδοση Extreme για όλα τα μοντέλα της Dacia

Νέα έκδοση Extreme για όλα τα μοντέλα της Dacia

H Dacia παρουσίασε την έκδοση Extreme για τα Duster, Sandero Stepway, Jogger και Spring που τονίζει τον περιπετειώδη χαρακτήρα τους και προσθέτει παράλληλα μοναδικές πινελιές.

Η Dacia αποφάσισε να πατήσει πάνω στην επιτυχία που σημείωσε το Duster Extreme Limited Edition και να παρουσιάσει για όλα τα μοντέλα της τη νέα εξοπλιστική έκδοση που ακούει στο όνομα Extreme. 

Η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη τόσο στα Duster, Sandero Stepway και Jogger όσο και στο ηλεκτρικό Spring.

Dacia

Σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης, τα αυτοκίνητα της νέας έκδοσης κοσμούνται σε διάφορα σημεία όπως οι ράγες οροφής και οι καθρέπτες με λεπτομέρειες σε χρώμα Copper Brown.

Eπιπλέον, εξοπλίζονται με κεραία τύπου «πτερύγιο καρχαρία» και διακοσμούνται με τοπογραφικό μοτίβο.

Dacia

Όλα τα μοντέλα πατάνε σε μαύρες γυαλιστερές ζάντες που στο Duster έχουν μέγεθος 17", ενώ στα Jogger και Sandero Stepway η διάστασή τους είναι 16".

Τα Sandero Stepway, Jogger και Duster είναι βαμμένα σε χρώμα Cedar Green και το ηλεκτρικό Spring σε απόχρωση Slate Blue.

Dacia

Περνώντας στο εσωτερικό, συναντάμε και πάλι πινελιές σε απόχρωση Copper Brown, ενώ τα πάνελ της πόρτας, τα καθίσματα και μέρη του ταμπλό είναι ντυμένα με το ιδιαίτερα ανθεκτικό ύφασμα MicroCloud. Τα πατάκια με τη σειρά τους έχουν τοπογραφικό μοτίβο.

Τέλος, τα Sandero Stepway και Jogger Εxtreme διαθέτουν τη λειτουργία Extended Grip η οποία προσαρμόζει το ESC προσφέροντας τη βέλτιστη δυνατή πρόσφυση σε γλιστερές επιφάνειες.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube