To MINI Aceman έρχεται στις 24 Απριλίου

To MINI Aceman έρχεται στις 24 Απριλίου

Το MINI Aceman, το αμιγώς ηλεκτρικό crossover της MINI φόρεσε εκ νέου το (διαφορετικό) προστατευτικό καμουφλάζ του και βγήκε στους δρόμους για τις τελευταίες του δοκιμές.

MINI Aceman

Το πρώτο MINI χωρίς εκδόσεις με θερμικούς κινητήρες, το MINI Aceman βρίσκεται στη διαδικασία των τελευταίων του δοκιμών, ενόψει της επίσημης πρεμιέρας του στις 24 Απριλίου.

Η διαδικασία των δοκιμών ήταν αρκετά απαιτητική, καθώς μεταξύ άλλων το Aceman πέρασε με επιτυχία δοκιμασίες στην έρημο σε συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας και καύσωνα, μετά από εκείνες στον Αρκτικό Κύκλο.

Στις 24 Απριλίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του ολοκαίνουργιου MINI Aceman

MINI Aceman

Με το MINI Aceman, η MINI φιλοδοξεί να βγάλει έναν ακόμα «άσσο» από το μανίκι της. Στην ουσία πρόκειται για ένα crossover μοντέλο, με επιρροές από τα Cooper και Countryman, χωρίς όμως να αλλοιώνεται ο ξεχωριστός του χαρακτήρας.

H σχεδίαση των εμπρός προβολέων του αποπνέει έναν διακριτικό δυναμισμό, με περισσότερες γωνίες και φωτεινές λωρίδες LED. Αναφορικά με το πίσω μέρος, ακολουθείται και στο συγκεκριμένο μοντέλο το σχεδιαστικό μοτίβο με την σημαία του Ηνωμένου Βασίλειου, σήμα-κατατεθέν πλέον της εταιρείας.

MINI Aceman

Στο εσωτερικό τώρα, το Aceman χαρακτηρίζεται από τη νέα κυκλική οθόνη αφής OLED, για το σύστημα infotainment,η οποία υπόσχεται κορυφαία γραφικά και απρόσκοπτες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Ως προς τα κινητήρια σύνολα, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το Aceman να χρησιμοποιεί την ίδια μπαταρία και τον ίδιο κινητήρα με το ηλεκτρικό MINI Cooper. Η εισαγωγική έκδοση θα αποδίδει 184 ίππους και θα έχει μπαταρία 40 kWh και θα πλαισιώνεται από μία ισχυρότερη έκδοση με μπαταρία 54 kWh, με συνολική ισχύ 214 ίππων.

Η ΜΙΝΙ έχει δηλώσει πως η έκδοση με τους 184 ίππους θα είναι ικανή να διανύσει 300 km, ενώ η έκδοση με τους 214 ίππους, μπορεί με μία μόνο φόρτιση να φτάσει τα 400 km.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube