Μια πρώτη γεύση από το πίσω μέρος της Toyota GR Corolla [video]

Μια πρώτη γεύση από το πίσω μέρος της Toyota GR Corolla [video]

H Τoyota μας δίνει άλλη μια γεύση από την πολυαναμενόμενη GR Corolla, σε βίντεο που πρωταγωνιστεί το GR86.

Toyota GR Corolla

Σε διαφημιστικό βίντεο με κύριο πρωταγωνιστή το GR86, η ιαπωνική μάρκα κατάφερε να στριμώξει άλλο ένα teaser από το πολυσυζητημένο νέο καυτό της χάτσμπακ, την Toyota GR Corolla.

Συγκεκριμένα, το βίντεο απεικονίζει το νέο ιαπωνικό σπόρτσκαρ να κάνει πιρουέτες σε ένα εμπορικό κέντρο στο Illinois των Η.Π.Α., με φιλική συμμετοχή από το πιο ισχυρό κουπέ από την γκάμα της Toyota, την Supra

Οι πιο προσεκτικοί θα παρατηρήσουν όμως, να κάνει την εμφάνισή της στο βίντεο και μια καμουφλαρισμένη GR Corolla. Αρχικά, απεικονίζεται το εμπρός μέρος της, ενώ λίγο αργότερα στη διάρκεια του βίντεο επανεμφανίζεται αυτή τη φορά το πίσω μέρος της με αναμμένα τα φώτα.

Toyota GR Corolla

Θυμίζουμε, ότι το καυτό χάτσμπακ της Toyota θα εξοπλίζεται με τον 3κύλινδρο τούρμπο κινητήρα απόδοσης 261 PS και 370 Nm ροπής, από το GR Yaris. Η ισχύς θα περνά και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός 6τάχυτου χειροκίνητου σασμάν. Ωστόσο, με τον κατασκευαστή να δοκιμάζει πρόσφατα και ένα αυτόματο 8άρι στο GR Yaris, είναι πιθανό το κιβώτιο αυτό να τοποθετηθεί και στην GR Corolla.

Με την προσθήκη της GR Corolla στην γκάμα της Toyota να είναι πλέον βέβαιη, ο ανταγωνιστής του Honda Civic Type R, του Renault Megane RS και των λοιπών hot hatch, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά το δεύτερο μισό του 2022.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube