Mercedes-Benz GLA: Έρχεται στις 11 Δεκέμβρη

Mercedes-Benz GLA: Έρχεται στις 11 Δεκέμβρη

Η δεύτερη γενιά της GLA θα συμπληρώσει την οικογένεια premium μικρομεσαίων της Mercedes-Benz.

Η Mercedes-Benz ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της δεύτερης γενιάς GLA η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 11 Δεκέμβρη σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Να θυμίσουμε πως η απερχόμενη GLA πρωτοπαρουσιάστηκε το 2014 και δέχθηκε μια ανανέωση το 2017.

Η νέα γενιά GLA θα συμπληρώσει την οικογένεια premium μικρομεσαίων της Mercedes-Benz δίπλα στις A-Class, A-Class Sedan, CLA, B-Class και GLB, με τις οποίες θα μοιράζεται τα περισσότερα μηχανικά μέρη και το σχεδιασμό του ταμπλό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η νέα GLA θα είναι πιο ευρύχωρη και πιο πολυτελής σε σχέση με τον προκάτοχό της ενώ θα έχει πιο δυναμική εμφάνιση σε σχέση με την επταθέσια GLB.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει βενζινοκινητήρες 1,33 και 2,0 λίτρων, και πετρελαιοκινητήρες 1,5 και 2,0 λίτρων. Επιπλέον, οι εκδόσεις επιδόσεων με το έμβλημα της AMG που θα ακολουθήσουν λίγο αργότερα θα περιλαμβάνουν την GLA 35 (306 PS), την GLA 45 (387 PS) και την κορυφαία GLA 45 S (421 PS).

Περισσότερες πληροφορίες για το μικρότερο SUV της γερμανικής φίρμας θα μάθουμε στις 11 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube