Με κινηματογραφική οθόνη για τους πίσω επιβάτες η BMW i7

Με κινηματογραφική οθόνη για τους πίσω επιβάτες η BMW i7

H BMW δημοσίευσε τις πρώτες ακαμουφλάριστες εικόνες της i7 και μας δείχνει την εντυπωσιακή και τεράστια οθόνη που θα έχουν στη διάθεσή τους οι πίσω επιβάτες.

Η BMW έχει φροντίσει να μας κρατάει ενήμερους για την εξέλιξη της i7, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του μοντέλου από τις δοκιμές εξέλιξης του σε υψηλές θερμοκρασίες, σε χειμερινές συνθήκες αλλά και από τις εξονυχιστικές δοκιμές ηχομόνωσης

Τώρα, η BMW μας δίνει για πρώτη φορά μια γεύση από το νέο μοντέλο της χωρίς καμουφλάζ, λίγο πριν από τα επίσημα αποκαλυπτήρια του τον Απρίλιο. Η ηλεκτρική ναυαρχίδα της BMW θα παρουσιαστεί παράλληλα με τη νέα γενιά της 7-Series.

Στον τομέα της εμφάνισης, όπως αρμόζει στη νέα σχεδιαστική γλώσσα του κατασκευαστή, στο εμπρός μέρος δεσπόζει το μεγάλο σε διαστάσεις πλέον kidney grill θυμίζοντας αυτό του πρωτότυπου XM. Όπως και στο τελευταίο, το περίβλημα της χαρακτηριστικής γρίλιας φωτίζεται από μια λεπτή λωρίδα LED. Αν και ηλεκτρικό, μπροστά διακρίνονται εισαγωγές αέρα, ενώ εκατέρωθεν του kidney grill βρίσκονται οι λεπτοί προβολείς.

BMW i7

Η ΒMW περιγράφει την i7 ως «το πρώτο ηλεκτρικό πολυτελές σεντάν», ισχυρισμός σωστός μιας και το αντίπαλο δέος του, η Μercedes-EQ EQS είναι ουσιαστικά χάτσμπακ.

Επιπλέον, ο Βαυαρός κατασκευαστής μας έδωσε και μια γεύση από την καμπίνα της i7, από την οποία ξεχωρίζει το BMW Theatre Screen. Μια παραλληλόγραμμη οθόνη διαγωνίου 31" για τους πίσω επιβάτες. Η γιγάντια οθόνη θα μεταφερθεί έπειτα και σε άλλα κορυφαία μοντέλα στην γκάμα της BMW.

Η i7 επίσης εξοπλίζεται με την τελευταία έκδοση του συστήματος infotainment iDrive το οποίο συνδυάζεται με μια μεγάλη κυρτή οθόνη στο ταμπλό. Επίσης, το ηλεκτρικό σεντάν περιλαμβάνει και την πανοραμική οροφή Sky Lounge, η οποία περιέχει μικρές λωρίδες από φώτα LED.

BMW i7

Όσο αναφορά το σύστημα μετάδοσης, αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι η BMW i7 θα προσφέρει στον κύκλο WLTP αυτονομία περίπου 600 km και κατανάλωση 19,7 - 18,9 kWh/100 km.

Ο Frank Weber, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της BMW, ανέφερε ότι η i7 θα αποτελεί την πιο ισχυρή έκδοση της 7-Series καθώς και ότι θα συνδυάζει την καλύτερη οδηγική και ψηφιακή εμπειρία. Φήμες θέλουν την i7 να εξοπλίζεται με συσσωρευτή χωρητικότητας 120 kWh, με την ισχυρότερη έκδοση της να αποδίδει 750 PS από τρία ηλεκτρικά μοτέρ.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από την ηλεκτρική ναυαρχίδα της BMW, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι το ντεμπούτο της τo οποίο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube