Lamborghini: Εντοπίστηκε ο διάδοχος της Aventador [video]

Lamborghini: Εντοπίστηκε ο διάδοχος της Aventador [video]

O διάδοχος της Lamborghini Aventador εντοπίστηκε για πρώτη φορά να κυκλοφορεί καμουφλαρισμένος γύρω από το εργοστάσιο της εταιρείας.

Lamborghini

Η Lamborghini Aventador ήδη διανύει τον δέκατο χρόνο κυκλοφορίας της και όλα δείχνουν πως ήρθε η ώρα της αντικατάστασής της, με τον διάδοχο της να βρίσκεται ήδη στα σκαριά. 

Το νέο V12 σούπερκαρ της Lamborghini εντοπίστηκε με βαριά καμουφλαρισμένη περιβολή να περιφέρεται στο εργοστάσιο της εταιρίας και έντονη είναι η φημολογία που θέλει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, να είναι πρωτότυπο παραγωγής. 

Αν και καμουφλαρισμένο, η σχεδιαστική γλώσσα του πρωτότυπου δείχνει να ταιριάζει σε αυτήν των σούπερκαρ της εταιρίας που στην καρδιά τους χτυπάει ο V12.

Lamborghini

Μέχρι στιγμής, δεν είναι ξεκάθαρο αν το άνοιγμα στο καμουφλάρισμα της οροφής είναι εκεί για να παρέχει αέρα στον κινητήρα. Οι πόρτες είναι αρκετά μεγάλες και όπως οι Countach, Diablo, Murcielago και Aventador αναμένεται να έχει και αυτό «scissor doors», δηλαδή να ανοίγουν προς τα επάνω.

Στο πίσω μέρος, μέσα από το καμουφλάρισμα δεσπόζουν δύο μεγάλες εξαγωνικές απολήξεις εξάτμισης οι οποίες έχουν αρκετή απόσταση από το έδαφος. Υποθέτουμε ότι έχουν τοποθετηθεί εκεί έτσι ώστε να μην εμπλέκονται στην λειτουργία του διαχύτη που θα βρίσκεται κάτω από τον προφυλακτήρα.

Ο διάδοχος της Aventador θα διατηρήσει τον θηριώδη ατμοσφαιρικό V12. Αλλά, επηρεασμένος από τις ανάγκες της εποχής, θα συνδυάζεται με ένα plug-in υβριδικό σύστημα. Το σύνολο σε αντίθεση με την Sian δεν θα χρησιμοποιεί σύστημα ανάκτησης ενέργειας supercapacitor αλλά πιθανότατα θα χρησιμοποιεί παραδοσιακές μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Lamborghini

Ο Ιταλός κατασκευαστής δεν έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου του. Είναι σίγουρο όμως πως θα έχει περισσότερη ισχύ και καλύτερες επιδόσεις από τον προκάτοχο του.

Για περισσότερες πληροφορίας γύρω από το σούπερκαρ, που θα σημάνει και την έναρξη της νέας εποχής εξηλεκτρισμού της φίρμας, θα πρέπει να περιμένουμε για το ντεμπούτο του, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 2023.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube