Lamborghini: Όσοι απέκτησαν την Countach LPI 800-4 έχουν στην κατοχή τους και το original μοντέλο!

Lamborghini: Όσοι απέκτησαν την Countach LPI 800-4 έχουν στην κατοχή τους και το original μοντέλο!

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες της νέας Lamborghini Countach LPI 800-4 έχουν στην κατοχή τους και το original μοντέλο.

H Lamborghini λάνσαρε τον Αύγουστο που μας πέρασε την ολοκαίνουργια Countach LPI 800-4. Μια αναβίωση της θρυλικής Countach LP500, με αφορμή τον εορτασμό για τα 50 χρόνια από τη γέννηση του θρυλικού μοντέλου.

Η παραγωγή της σύγχρονης Lamborghini Countach LPI 800-4 περιορίστηκε στα 112 μόλις αντίτυπα, τα οποία φυσικά και έγιναν ανάρπαστα σε χρόνο «dt». Προφανώς, τα 2,64 εκατ. δολάρια που απαιτούνταν για την απόκτηση της συλλεκτικής αυτής έκδοσης δεν ήταν σοβαρό εμπόδιο για τους απανταχού βαθύπλουτους αυτού του πλανήτη. 

Lamborghini

Βέβαια, το εντυπωσιακό στοιχείο στην περίπτωση της νέας Countach δεν είναι τόσο τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτηση της, όσο το γεγονός ότι η πλειονότητα των αγοραστών της είναι κάτοχοι και του original μοντέλου!

Αυτό άλλωστε ανέφερε χαρακτηριστικά η Lamborghini σε ανακοίνωση της, σπεύδοντας φυσικά να ευχαριστήσει όλους όσους την εμπιστεύτηκαν.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι η νέα Countach LPI 800-4, βασίζεται ουσιαστικά στη Sián FKP 37, που σημαίνει ότι εφοδιάζεται με ένα ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα 6,5 lt και ένα 48βολτο e-motor, με την απόδοση του συστήματος να ανέρχεται στους 814 PS.

Οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν μέσα στο 2022 όταν και το εργοστάσιο της ιταλικής φίρμας στην Sant’Agata ολοκληρώσει την παραγωγή της Aventador.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube