Μια Lamborghini Murciélago LP640-4 βρίσκεται παρατημένη σε γκαράζ στη Ρωσία

Μια Lamborghini Murciélago LP640-4 βρίσκεται παρατημένη σε γκαράζ στη Ρωσία

Ο ιδιοκτήτης του υπεραυτοκινήτου το έχει στοιβάξει σε μια μικρή αποθήκη για άγνωστους λόγους.

Η Lamborghini Murciélago είναι ένα από τα αυτοκίνητα που αξίζουν να βρίσκονται στην ασφάλεια και τη θαλπωρή ενός πολυτελούς γκαράζ, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει στη Ρωσία όπου τραβήχτηκαν οι παρακάτω φωτογραφίες.

Αυτή η "πληγωμένη" και παρατημένη Lamborghini Murciélago LP640-4 βρίσκεται στοιβαγμένη μαζί με άλλα αντικείμενα σε ένα μικρό γκαράζ στη Ρωσία. Ο ιδιοκτήτης του υπεραυτοκινήτου φαίνεται πως δεν ενδιαφέρεται αρκετά για το απόκτημά του που ήταν σκεπασμένο με μια κουβέρτα.

lamborghini

Η δεξιά μεριά της Murchielago έχει υποστεί σοβαρή ζημιά, καθώς λείπει ένα τμήμα τους εμπρός φτερού, το παρμπρίζ έχει σπάσει και η πόρτα έχει αποκολληθεί εντελώς. Αυτή η εικόνα μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως το αυτοκίνητο ενεπλάκη σε ατύχημα προτού καταλήξει στη σημερινή θέση του. Το προφίλ @majorka_01 που δημοσίευσε τις φωτογραφίες δεν είχε περισσότερες πληροφορίες για το όχημα ούτε για τις προθέσεις του ιδιοκτήτη. Εμείς ελπίζουμε κάποια στιγμή να βρεθεί σε καλά χέρια και να ανακτήσει τη χαμένη αίγλη του.

Η Murciélago LP640-4 παρουσιάστηκε το 2006 ως η αναβαθμισμένη εκδοχή της ναυαρχίδας της Lamborghini με περισσότερη ισχύ και ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες. Το υπεραυτοκίνητο φορά τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα 6,5 λίτρων με απόδοση 640 PS και 660 Nm ροπής. Όταν βγήκε από το εργοστάσιο της Sant'Agata Bolognese, η επιτάχυνση 0-100 km/h απαιτούσε 3,4" και η τελική του ταχύτητα άγγιζε τα 340 km/h.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube