Lamborghini Aventador SVJ Xago: Ειδική έκδοση με θέμα το εξάγωνο

Lamborghini Aventador SVJ Xago: Ειδική έκδοση με θέμα το εξάγωνο

Η Lamborghini παρουσίασε τη νέα Aventador SVJ Xago που θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό 10 μονάδων.

Η Lamborghini, θέλοντας να αναδείξει τις δυνατότητες του προγράμματος εξατομίκευσης των μοντέλων της - Ad Personam - το οποίο είναι πλέον προσβάσιμο και ψηφιακά, παρουσίασε την ειδική έκδοση Aventador SVJ Xago που θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό 10 μονάδων.

Η Aventador SVJ Xago ξεχωρίζει από τα γραφικά με εξάγωνα στις πόρτες και τα φτερά, που είναι εμπνευσμένα από τα σύννεφα στον Βόρειο Πόλο του πλανήτη Κρόνου και αποτελούν άμεση αναφορά στη σχεδιαστική ταυτότητα της Lamborghini. Το αμάξωμα της παρουσίασης είναι βαμμένο σε λευξή απόχρωση με μπλε λεπτομέρειες στο ανθρακονημάτινο αεροδυναμικό πακέτο, όμως κάθε μια από τις 10 Aventador SVJ Xago θα έχει το δικό της συνδυασμό. Όλες τους θα φορούν μαύρες ζάντες Nireo που ταιριάζουν με τη γυαλιστερή μαύρη απόχρωση στο παρπρίζ, το κάλυμμα του κινητήρα, την πλευρική εισαγωγή αέρα, το διαχύτη και την αεροτομή.

Αντίστοιχη είναι και η εικόνα στο εσωτερικό με εξάγωνα μοτίβα στα σπορ καθίσματα και αποχρώσεις που ταιριάζουν με το εξωτερικό. Επιπλέον, κάθε Aventador SVJ Xago θα φέρει μια αριθμημένη πλακέτα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ένα λάθος υπαλλήλου της Lamborghini οδήγησε σε ανάκληση 26 Aventador SVJ

Lamborghini Aventador SVJ Xago

Όπως όλες οι Aventador SVJ, έτσι και η ειδική έκδοση Xago φορά τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα 6,5 λίτρων με απόδοση 770 PS. Να θυμίσουμε πως η παραγωγή της ταχύτερης έκδοσης του μοντέλου είναι περιορισμένη σε 900 μονάδες για την Coupe και σε 800 μονάδες για την Roadster

Οι πελάτες της Lamborghini έχουν πλέον πρόσβαση στο Ad Personam μέσω συμβουλευτικής συνεδρίας διάρκειας 2 ωρών σε μια κοντινή αντιπροσωπεία, ή μέσω βιντεοκλήσης με ειδικούς πωλητές της Lamborghini. Οι επιλογές τους για κάθε σχεδιαστική λεπτομέρεια του αυτοκινήτου θα είναι διαθέσιμες μέσω smartphone, ενώ μόλις γίνει η αρχική επιλογή θα λάβουν ένα πακέτο από την εταιρεία που θα περιλαμβάνει renderings και δείγματα υλικών.

Όπως δήλωσε ο Giovanni Perosino, Chief Commercial Officer στην Automobili Lamborghini, περιμένουν πως μέχρι το τέλος του 2020 θα λάβουν χώρα πάνω από 150 συνεδρίες πελατών που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του Ad Personam. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2013 με το ειδικό στούντιο να ανοίγει το 2016. Σήμερα, περισσότερες από τις μισές Lamborghini που βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής στη Sant'Agata έχουν τουλάχιστον μια λεπτομέρεια από το Ad Personam.

[Πηγή: Lamborghini]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube