Κι όμως, η Audi κάνει σοβαρές σκέψεις για ένα pick-up!

Κι όμως, η Audi κάνει σοβαρές σκέψεις για ένα pick-up!

Όσο τρελό και αν ακούγεται, η Audi εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο λανσαρίσματος ενός pick-up, με premium χαρακτηριστικά, που θα ανταγωνίζεται το νέο Ford Ranger.

Audi

Tις φήμες για ένα premium «αγροτικό» από την γερμανική εταιρεία «φούντωσε» ο CEO της Audi, Markus Duesmann, o oποίος όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχει πιθανότητα για ένα μοντέλο pick-up από τον κατασκευαστή απάντησε ότι «δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα φτιάξουμε ένα pick-up, αλλά αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι εξετάζουμε σοβαρά την πιθανότητα»!

Προς το παρών, η Audi δεν έχει δημοσιεύσει περαιτέρω πληροφορίες γύρω από το πιθανό λανσάρισμα ενός pick-up μοντέλου της. Ο Duesmann όμως ανέφερε ότι πολύ σύντομα η εταιρία θα παρουσιάσει κάτι σχετικά με ένα pick-up, βάζοντας έτσι φωτιά στις φημολογία για τον ερχομό ενός τέτοιου μοντέλου από το Ingolstadt.

Πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι το πρωτότυπο Audi AI:TRAIL quattro που παρουσιάστηκε το 2019 θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για το pick-up παραγωγής της Audi.

VW Amarok

Δεν αποκλείεται το νέο μοντέλο της Audi να μοιράζεται την πλατφόρμα και τα μηχανικά μέρη με το νέο VW Αmarok, το οποίο με τη σειρά του θα αποτελεί την γερμανική εκδοχή της δεύτερης γενιάς του Ford Ranger.

Από την άλλη, εικασίες θέλουν το pick-up της Audi να είναι ηλεκτρικό εκμεταλλευόμενο μια από τις ηλεκτρικές πλατφόρμες MEB ή PPE του γερμανικού ομίλου.

Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι ο Γερμανός κατασκευαστής να δώσει κάτι πιο χειροπιαστό αναφορικά με το νέο μοντέλο του.

Εάν οι φήμες επιβεβαιωθούν, η Audi θα είναι ο δεύτερος premium κατασκευαστής μετά την Mercedes-Benz και την X-Class, o oποίος θα προσπαθήσει να προσφέρει μια πιο πολυτελή πρόταση στον σκληροτράχηλο κόσμο των pick-up.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube