Η Škoda αλλάζει και μας το δηλώνει με ένα νέο crossover

Η Škoda αλλάζει και μας το δηλώνει με ένα νέο crossover

Η Škoda μας δίνει μια πρώτη γεύση από τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της «Μodern Solid», δημοσιέυοντας ένα teaser από το νέο της crossover.

Skoda

Μετά την καθιέρωση και τα πολλαπλά ρεκόρ πωλήσεων τα τελευταία χρόνια, η Škoda ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα και εικόνα. Ο Τσέχος κατασκευαστής αποκάλυψε σε διαδικτυακή εκδήλωση ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην παρουσίαση μιας νέας σχεδιαστικής γλώσσας, η οποία θα ονομάζεται «Μodern Solid» και θα υιοθετηθεί σταδιακά σε όλα τα νέα μοντέλα που θα παρρουσιάσει τα επόμενα χρόνια.

Προς το παρόν η Škoda θέλει να διατηρήσει κρυφή τη νέα σχεδιαστική ταυτοτητά της και έτσι, πέρα από τη δήλωση ότι αλλάζει, έδωσε στη δημοσιότητα μόνο μια θολή εικόνα από ένα νέο crossover που ετοιμάζει, μην θέλωντας να αποκαλύψει πλήρως τις σχεδιαστικές του λεπτομέρειες. Οπότε για περισσότερες πληροφορίες και εικόνες του νέου ντιζάιν της τσέχικης φίρμας θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το δεύτερο μισό του έτους, που αναμένεται να αποκαλυφθεί το νέο μοντέλο της. 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ππληροφορίες, το τελευταίο αναμένεται να κινείται στις διαστάσεις του Karoq, θα είναι δηλαδή μικρότερο από το Kodiaq και το ηλεκτρικό Εnyaq

Skoda

Η απουσία μεγάλης γρίλιας εμπρός κινεί τις υποψίες ότι πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό crossover. Bέβαια, άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν πρόκειται για κάποιο κόνσεπτ ή μοντέλο παραγωγής. Αλλά αυτό θα το μάθουμε όταν το νέο μοντέλο αποκαλυφθεί αργότερα μέσα στο 2022.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι η Škoda έχει ανακοινώσει ότι θα προσθέσει στην γκάμα της τρία νέα ηλεκτρικά μοντέλα μικρότερα σε μέγεθος από το Enyaq. To ένα από αυτά γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα ηλεκτρικό πόλης που θα βασίζεται στην πλατφόρμα MEB του γκρουπ αντικαθιστώντας ουσιαστικά το Škoda Citigo-e iV.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube