Η πρώτη φωτογραφία του νέου Audi A3 Sedan

Η πρώτη φωτογραφία του νέου Audi A3 Sedan

Μια πρώτη γεύση από την έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο που θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας.

Πριν από ένα μήνα η Audi παρουσίασε επίσημα την ολοκαίνουρια, τέταρτη γενιά του Audi A3 Sportback με πεντάθυρο αμάξωμα. Όπως έχουμε γράψει, σύντομα θα ακολουθήσουν η τετράθυρη έκδοση A3 Sedan και η αντίστοιχη με το μακρύ μεταξόνιο για την αγορά της Κίνας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημο: Νέο Audi A3 Sportback [video]

Η τελευταία (A3L Sedan), εθεάθη για πρώτη φορά σε δύο φωτογραφίες που διέρρευσαν από το εργοστάσιο αποκαλύπτωντας το σχεδιασμό του προφίλ και του πίσω προφυλακτήρα. Δυστυχώς τα πίσω φώτα είναι καλυμμένα, όμως είναι πολύ πιθανό να έχουν οριζόντια διάταξη παρόμοια με αυτή της πεντάθυρης έκδοσης.

Οι διαφορές με το Audi A3 Sportback εντοπίζονται από τη μεσαία κολόνα και πίσω, με έντονη κλίση της οροφής και αρμονική ενσωμάτωση του τρίτου όγκου στο μακρύτερο πίσω πρόβολο. Παραμένουν επίσης οι δυναμικές γραμμές του προφίλ που στην τέταρτη γενιά A3 έχουν γίνει αρκετά πιο έντονες, τονίζοντας τα μαρσπιέ και τους θόλους των τροχών.

To "μακρύ" Audi A3L αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας. Παρόλα αυτά, η έκδοση Sedan με κοντύτερο μεταξόνιο που θα έρθει στην Ευρώπη, θα έχει πανομοιότυπο σχεδιασμό με μοναδική διαφορά το μήκος των πίσω θυρών (και τον χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών).

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube