Η Audi ετοιμάζει ηλεκτρικό μικρό οικογενειακό

Η Audi ετοιμάζει ηλεκτρικό μικρό οικογενειακό

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε λίγους μήνες η εταιρεία θα παρουσιάσει σε πρωτότυπη μορφή τη δική της εκδοχή του Volkswagen I.D.

Επίσημες πηγές από το εσωτερικό της Audi, πληροφόρησαν το βρετανικό Auto Express ότι η εταιρεία θα μας δείξει σε λίγους μήνες το βασικό ηλεκτρικό της μοντέλο σε πρωτότυπη μορφή.

Θα έχει διαστάσεις παραπλήσιες με ένα A3, κάτι λογικό αφού θα μοιράζεται την πλατφόρμα MEB με το Volkswagen I.D. Ωστόσο σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος εξωτερικού design της εταιρείας, Andreas Mindt, η σχεδίασή του δε θα είναι προκλητικά μοντέρνα, ώστε να μην ξενίζει τους παραδοσιακούς αγοραστές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τον Νοέμβριο του 2019 η παραγωγή του Volkswagen I.D.

«Οι περισσότεροι πελάτες θέλουν απλώς ένα όμορφο αυτοκίνητο, χωρίς να τους ενδιαφέρει καθόλου εάν μιλάμε για ηλεκτρικό, υβριδικό ή συμβατικό μοντέλο. Και όσο εύκολο είναι να σχεδιάσεις κάτι που να αρέσει στους πιο νέους πελάτες ή κάτι που να αρέσει στους πιο παραδοσιακούς, άλλο τόσο δύσκολο είναι να σχεδιάσεις κάτι που να αρέσει και στους δύο. Σε λίγους μήνες πάντως, θα δείτε τι έχουμε να πούμε επ’ αυτού», δήλωσε ο Mindt, για να προσθέσει:

«Το να σχεδιάσεις ένα όμορφο supersport μοντέλο είναι σα να σουτάρεις πέναλτι χωρίς τερματοφύλακα. Αλλά το να κάνεις ένα μικρό αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής επίσης επιβλητικό και όμορφο, είναι μια άσκηση για δυνατούς παίχτες».

Δε μένει λοιπόν παρά να περιμένουμε λίγο και να δούμε με τα μάτια μας.

[Πηγή: AutoExpress.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube