Έτσι θα είναι το νέο Opel Astra

Έτσι θα είναι το νέο Opel Astra

Δυο renderings μας αποκαλύπτουν πώς θα μοιάζει η νέα γενιά του Opel Astra.

Καθώς περιμένουμε την πρεμιέρα του νέου Opel Astra, η σελίδα Kolesa.ru δημιούργησε δύο ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες για το πώς θα μοιάζει η νέα γενιά του μικρομεσαίου, βασισμένη στα επίσημα teaser που είδαμε πριν από λίγες μέρες.

Στο εμπρός μέρος, γνωρίζουμε πως το Astra θα υιοθετήσει τη μάσκα Visor με καλυμμένη γρίλια και ενσωματωμένα φώτα LED την οποία έχουμε δει ήδη στο νέο Mokka και τα ανανεωμένα Crossland και Grandland. Εδώ η εικόνα θα είναι πιο δυναμική χάρη στα εντονότερα νεύρα στο καπό, τα φουσκωμένα φτερά και τους επιθετικούς αεραγωγούς στον προφυλακτήρα.

Αντίστοιχη είναι και η εικόνα στο μυώδες προφίλ με τη γραμμή των παραθύρων και τις αναλογίες να αποκαλύπτει τη συγγένεια με το Peugeot 308. Στη μοντέρνα εικόνα συμβάλλει η διχρωμία με οροφή και ζάντες σε μαύρη απόχρωση.

Opel Astra

Στην ουρά πρωταγωνιστούν τα πολύ λεπτά και οριζόντια τοποθετημένα φώτα LED. Η έντονη κλίση του πίσω παρμπρίζ που σκεπάζεται από αεροτομή, οι πτυχώσεις στην πίσω πόρτα και η εσοχή στον προφυλακτήρα με τις διακοσμητικές απολήξεις της εξάτμισης κάνουν το Astra να δείχνει πολύ πιο σύγχρονο από την υφιστάμενη γενιά. Σημαντικά αναβαθμισμένο θα είναι και το εσωτερικό με το ψηφιακό καντράν Pure Panel να φιλοξενεί δύο μεγάλες οθόνες.

Από πλευράς μηχανικών μερών, το Opel Astra θα μοιράζεται την εξελιγμένη έκδοση της πλατφόρμας EMP2 και την αναβαθμισμένη γκάμα κινητήρων με τα Peugeot 308 και DS 4. Η γκάμα κινητήρων θα περιλαμβάνει βενζινοκίνητες (1,2 lt), πετρελαιοκίνητες (1,5 lt) αλλά και δύο plug-in hybrid εκδόσεις (1,6 lt και ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ) με κίνηση στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Opel Astra που θα παράγεται στο Rüsselsheim της Γερμανίας, θα έχουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube