Έτσι θα είναι το ανανεωμένο Opel Insignia;

Έτσι θα είναι το ανανεωμένο Opel Insignia;

H Buick Regal από την Κίνα μας δείχνει νωρίς τη μορφή που θα πάρει το μεσαίο sedan της Opel

 

Το ολλανδικό autoweek.nl δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της ανανεωμένης Buick Regal για την αγορά της Κίνας, δηλαδή το συγγενικό μοντέλο με το γνωστό σε εμάς Opel Insignia το οποίο βρίσκεται επίσης ένα βήμα πριν την ανανέωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Test drive: Νέο Opel Insignia Grand Sport 1.5 Turbo 165 PS

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, το μοντέλο απέκτησε ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός με νέες εισαγωγές αέρα που παραπέμπουν στο Opel Corsa. Ελαφρώς διαφορετικά είναι και τα φωτιστικά σώματα με πιο έντονες ακμές, τα οποία στην ευρωπαική αγορά θα ενσωματώνουν την τεχνολογία Matrix LED. Στο πίσω μέρος οι διαφορές περιορίζονται στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα με δύο νέες χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης, και στα LED φλας. Το ανανεωμένο Opel Insignia θα διαφέρει από την εικονιζόμενη Buick Regal στη διαμόρφωση της γρίλιας, ενώ εκτός από το παραδοσιακό sedan θα διατεθει με αμάξωμα Grand Sport και Country Tourer.

Όσον αφορά τους κινητήρες, το φρεσκαρισμένο Opel φημολογείται πως θα αποκτήσει μια γκάμα από μοτέρ του Groupe PSA. Η κορυφαία του έκδοση με το πρόθεμα GSI θα υιοθετήσει τον 1.600άρη βενζινοκινητήρα Puretech του Groupe PSA στην έκδοση με τους 225 ίππους και τον δίλιτρο ντίζελ BlueHDi με τα 180 άλογα. Περισσότερα στους επόμενους μήνες καθώς πλησιάζει και η επίσημη πρεμιέρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: To ανανεωμένο Opel Insignia δοκιμάζεται στο Nürburgring [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube