To ανανεωμένο Opel Insignia δοκιμάζεται στο Nürburgring [video]

To ανανεωμένο Opel Insignia δοκιμάζεται στο Nürburgring [video]

Οι Βlitz ετοιμάζονται να λανσάρουν την ανανεωμένη μεσαία μπερλίνα τους, το Insignia, οπότε και το αυτοκίνητο κάνει τις τελικές ρυθμίσεις στην Πράσινη Κόλαση, τόσο στην κλασική φόρμα του όσο και σε στέισον.

Ο Automotive Mike, σπεσιαλίστας κατάσκοπος-καμεραμάν στο ’Ring, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Youtube ένα video που δείχνει δύο πρωτότυπα προ-παραγωγής του Opel Insignia σε δοκιμές. Ένα στέισον και ένα 4θυρο λοιπόν, ελαφρά καμουφλαρισμένα, γύριζαν «πάση δυνάμει» στην Πράσινη Κόλαση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ανανέωσης, το φρεσκάρισμα του Insignia θα επικεντρωθεί στα σημεία που βλέπετε καμουφλαρισμένα: Στον εμπρός και στον πίσω προφυλακτήρα, καθώς και στα φανάρια. Οι πιο παρατηρητικοί ίσως προσέξατε ότι το στέισον φορά κόκκινες δαγκάνες φρένων και υπερμεγέθεις ζάντες. Στοιχεία όπου σε αυτό το χρώμα τα μεν και σε αυτή τη διάσταση τα δε, συνήθως προορίζονται για αυτοκίνητα με πιστοποίηση «GSI» στην Opel. Εδώ να θυμίσουμε ότι πριν από δύο μήνες περίπου είχαμε δει την έκδοση GSi της μπερλίνας να βολτάρει στο 'Ring.

Ο φήμες λένε ότι το Insignia GSI θα υιοθετήσει τον 1.600άρη βενζινοκινητήρα Puretech του Groupe PSA στην έκδοση με τους 225 ίππους και τον δίλιτρο ντίζελ BlueHDi με τα 180 άλογα. Τα υπόλοιπα μοτέρ της γκάμας του γαλλικού γκρουπ, αυτά με ισχύ από 130 έως 150 άλογα, όπως επίσης φημολογείται, βρίσκονται στην γκάμα των συμβατικών, στάνταρ εκδόσεων του Insignia.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube