Έτσι θα δείχνει το Renault Austral

Έτσι θα δείχνει το Renault Austral

Οι Γάλλοι μόλις δημοσίευσαν ένα σκίτσο που αποκαλύπτει την εξωτερική εμφάνιση του νέου τους κόμπακτ SUV, του Renault Austral που θα παρουσιαστεί στις 8 Μαρτίου.

Renault Austral

Η αναμονή φτάνει περίπου στο τέλος της. Στις 8 Μαρτίου, η Billancourt θα αποκαλύψει επιτέλους το ολοκαίνουργιο κόμπακτ SUV της, το Renault Austral. 

Η γαλλική φίρμα από την αρχή του έτους κλιμακώνει με teaser το ενδιαφέρον μέχρι την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου τον προσεχή μήνα. Ύστερα από τις φωτογραφίες ενός καμουφλαρισμένου πρωτότυπου ή ένα σκίτσο του εσωτερικού, ιδού η «απόλυτη» πρόγευση, ένα σχέδιο του εξωτερικού του Renault Austral.

Φυσικά, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με αυτού του είδους τις εικόνες, που επίσης κοινοποιούνται για εντυπωσιασμό, καθώς δεν τηρούνται οι αναλογίες. Αλλά από την άλλη έχουμε όλες τις γραμμές του Renault Austral μπροστά μας. 

Και απ’ ό,τι βλέπουμε, ο εξωτερικός σχεδιασμός δεν πρόκειται να σηματοδοτήσει μια ξεκάθαρη ρήξη με τις προηγούμενες παραγωγές της φίρμας. Θα βρούμε λοιπόν κωδικούς ήδη οικείους στη Renault, όπως την φωτεινή υπογραφή εμπρός με φανάρια σε σχήμα «C», με τα σταυρώματα από κάτω τους.

Πρωτοφανείς αναλογίες και αεροδυναμική επικαλείται στο δελτίο Τύπου η εταιρεία για το νέο Renault Austral 

Όμως οι στιλίστες έχουν φροντίσει να κάνουν τη σιλουέτα να δείχνει πιο δυναμική και πιο στιβαρή σε σύγκριση με αυτή του Kadjar… Με τρικ, όπως για παράδειγμα τις αδρές ακμές πάνω από τους θόλους των τροχών. Επιπλέον, οι πλευρές θυμίζουν εκείνες του Peugeot 3008 που αποτελεί εξάλλου και το μοντέλο-εμπορικό στόχο. Εκείνο που μένει να δούμε είναι αυτή η εντύπωση θα επιβεβαιωθεί στην πραγματική ζωή. Το σχήμα της πίσω κολόνας, με μια νικελένια τρέσα που αγκαλιάζει από κάτω το τρίτο πλευρικό τζάμι είναι σαφώς εμπνευσμένο από αυτό του ηλεκτρικού Mégane.

Renault Austral
Στο εμπρός μέρος, υπάρχει φυσικά ο νέος λογότυπος της Renault, τοποθετημένος έτσι που να βλέπει κατάφατσα τον δρόμο, σε μια ευμεγέθη, φαρδιά γρίλια μάσκας, με μοτίβο σκακιέρας, η οποία εκτείνεται κάτω από τα φουλ LED φανάρια. 

Στο πίσω μέρος, τα φώτα θα συνδέονται με ένα φωτεινό ζωνάρι. Και όπως βλέπουμε, το σκίτσο-teaser προτείνει μια δίχρωμη σιλουέτα. Προσώρας δεν γνωρίζουμε αν θα πρόκειται για μία ή περισσότερες επιλογές χρωμάτων στην προσπάθεια να διευρυνθεί η δυνατότητα εξατομίκευσης

Υπομονή λοιπόν για ακόμη δύο εβδομάδες, μέχρι τις 8 Μαρτίου, οπότε και θα μάθουμε τα πάντα για το Renault Austral.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube