Η πρώτη εικόνα από το εσωτερικό του νέου Renault Austral

Η πρώτη εικόνα από το εσωτερικό του νέου Renault Austral

Η Renault μας δίνει μια πρώτη γεύση από το εσωτερικό του Austral που θα έρθει στη χώρα μας προς τα τέλη του έτους.

Renault Austral

Tο Renault Austral είναι το νέο κόμπακτ SUV των Γάλλων που έρχεται να αντικαταστήσει το Kadjar. Πρόσφατα ο κατασκευαστής δημοσίευσε μια εικόνα που μας δίνει μια πρώτη γεύση από το εσωτερικό του, στο οποίο ξεχωρίζουν οι δύο οθόνες στο ταμπλό με διαφορετικό μέγεθος μεταξύ τους. Κάτι που συναντάμε και στο νέο Megane E-Tech.

Όπως το νέο και αμιγώς ηλεκτρικό Megane, το Austral φαίνεται ότι θα υιοθετήσει το νέο ψηφιακό σύμπαν της Renault που ονομάζεται «OpenR». Πρόκειται για έναν ανεστραμμένο συνδυασμό σχήματος «L» μεταξύ ενός ψηφιακού πίνακα οργάνων με διαγώνιο 12,3” και ενός συστήματος πολυμέσων με οθόνη 12" (9” στις βασικές εκδόσεις).

Renault Austral

Η οθόνη πολυμέσων του OpenR καλύπτεται με ενισχυμένη γυάλινη επιφάνεια και φιλοξενεί λειτουργικό σύστημα Android που αποδίδει πολύ καλύτερα από οτιδήποτε έχει προσφερθεί μέχρι σήμερα, ισχυρίζεται η Renault, ενσωματώνοντας όλες τις λειτουργίες της Google.

Επιπλέον, το νέο γαλλικό SUV θα προσφέρει στη καμπίνα του 30 λίτρα αποθηκευτικών χώρων, εστιάζοντας ταυτόχρονα στην ηχομόνωση και την άνεση. Η πίσω σειρά καθισμάτων θα είναι συρόμενη προσφέροντας περισσότερη χωρητικότητα στο πορτμπαγκάζ αν χρειαστεί.

Renault Austral

Θυμίζουμε ότι το νέο SUV με μήκος 4,5 m της Renault βασίζεται στην πλατφόρμα CMF που χρησιμοποιεί και το νέο Nissan Qashqai.
Κάτω από το καπό η γκάμα των κινητήρων θα αποτελείται από εξηλεκτρισμένους βενζινοκινητήρες. Συγκεκριμένα οι αγοραστές θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε έναν κινητήρα νέας γενιάς 1.2 E-Tech Hybrid, έναν 1.3 TCe με ήπιο υβριδικό 12βολτο σύστημα και τον νέο 3κύλινδρο 1.2 TCe με ήπιο υβριδικό 48βολτο σύστημα.

Για περισσότερες φωτογραφίες από το εντυπωσιακό εσωτερικό του Austral θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο οπότε και αναμένεται να παρουσιαστεί και να ξεκινήσει το λανσάρισμά του στις αγορές. Το νέο μοντέλο της Renault υπολογίζεται ότι θα πατήσει στο ελληνικό έδαφος προς τα τέλη του έτους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube