Ετοιμάζεται η νέα Maserati GranCabrio

Ετοιμάζεται η νέα Maserati GranCabrio

H ανοιχτή έκδοση της Maserati GranTurismo, που ακούει στο όνομα GranCabrio με ισχύ που θα φτάνει τους 761 «ηλεκτρικούς» ίππους, εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στο δρόμο πριν το ντεμπούτο της το 2023.

Πριν από λίγες μέρες η ιταλική μάρκα παρουσίασε τη νέα γενιά της GranTurismo και η ανοιχτή έκδοση του μοντέλου φαίνεται ότι ήδη ετοιμάζεται. Όπως και ο προκάτοχος της, θα ονομάζεται Maserati GranCabrio και ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο εξέλιξης της εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στο δρόμο.

Η Maserati έχει επιβεβαιώσει ότι η GranCabrio θα χρησιμοποιεί τα ίδια σύνολα με τα οποία εξοπλίζεται το κουπέ αδελφάκι της. Αυτό σημαίνει ότι οι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε έναν 3.0 lt twin-turbo V6 κινητήρα με ισχύ 496 PS ή 557 PS και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με συνδυαστική ισχύ 761 PS και 1.350 Nm ροπής από τρία μοτέρ. 

Maserati GranCabrio

Η νέα Maserati GranCabrio θα κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο 2023, λίγο μετά την παρουσίαση της αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης της Grecale.

Θυμίζουμε ότι το 2025 η Maserati θα προσθέσει στην ηλεκτρική της γκάμα τις ηλεκτρικές εκδόσεις των Levante, Quattroporte και MC20, ενώ μέχρι το 2030 σκοπεύει να αποχαιρετήσει οριστικά τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube