Έρχεται νέο μοντέλο από την Ferrari με V12 κινητήρα

Έρχεται νέο μοντέλο από την Ferrari με V12 κινητήρα

H Ferrari ανακοίνωσε ότι σύντομα θα παρουσιάσει ένα νέο «καθαρόαιμο» μοντέλο που στη καρδιά του θα χτυπά ο ατμοσφαιρικός V12.

Ferrari V12

Η Ferrari φαίνεται ότι παρά τους ολοένα αυστηρότερους κανονισμούς ρύπων στην Ευρώπη δεν πτοείται και πιστεύει ακόμα στον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα της. Το Μaranello ανακοίνωσε ότι σύντομα θα παρουσιάσει ένα νέο «καθαρόαιμο» μοντέλο που κάτω από το καπό του θα βρίσκεται ο θρυλικός V12. 

Πιθανότατα η Ferrari αναφέρεται στο πρώτο SUV της, μιας και η λέξη «καθαρόαιμο» στα ιταλικά μεταφράζεται σε «purosangue». Επιπλέον, η Ferrari αναφέρει ότι το μοντέλο θα κάνει ντεμπούτο το καλοκαίρι και γνωρίζουμε ότι σκοπεύει να παρουσιάσει την Purosangue μέσα στους επόμενους μήνες.

 

 

Φήμες θέλουν το ιταλικό SUV αργότερα να φιλοξενεί και το υβριδικό σύστημα με τον V6 τούρμπο από την 296 GTB, ενώ εικάζεται ότι θα εξοπλιστεί και με το υβριδικό σύνολο που βρίσκεται στην SF90 Stradale.

Τέλος, όπως και στην υπόλοιπη γκάμα της Ferrari, για την απόκτηση του θα έχουν προτεραιότητα οι πιστοί πελάτες που έχουν ήδη στην συλλογή τους άλλα μοντέλα του Maranello.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube