Η πρώτη επίσημη εικόνα της Ferrari Purosangue

Η πρώτη επίσημη εικόνα της Ferrari Purosangue

Το πρώτο SUV από το Maranello είναι γεγονός, με τη Ferrari να μας παρουσιάζει για πρώτη φορά τη μούρη της Purosangue.

Μετά από χρόνια συζητήσεων και αναμονής, το πρώτο SUV του Maranello αποκτά σάρκα και οστά, με την ιταλική φίρμα να δίνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα μια επίσημη εικόνα της πολυαναμενόμενης Ferrari Purosangue.

Η πρώτη φωτογραφία που ανέβηκε στα social media της Ferrari δεν αποκαλύπτει και πολλά για το ιταλικό SUV -φανερώνοντας ότι το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας θα παίξει για λίγο καιρό ακόμα μαζί μας, παρατείνοντας την αγωνία. Με τη βοήθεια του Photoshop όμως και λίγο περισσότερο φως στις σκιές, μας δίνει μια πρώτη γεύση από τη μούρη της Purosangue. 

Όπως βλέπεται και στην επεξεργασμένη φωτογραφία πάνω, οι επιρροές της Ferrari Purosangue από την SF90 Stradale, τις οποίες είχαμε επισημάνει στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, επιβεβαιώνονται και είναι εμφανής στη σχεδίαση του μπροστινού μέρους όπου κυριαρχούν τα λεπτά και μακρόστενα φωτιστικά σώματα και οι μεγάλες εισαγωγές αέρα.

Θυμίζουμε ότι η PurFerrari Purosangue βασίζεται σε μια μεγαλύτερη εκδοχή της πλατφόρμας που χρησιμοποιεί και η Roma. Η κορυφαία έκδοσή της αναμένεται να κρύβει κάτω από το καπό της τον γνωστό ατμοσφαιρικό V12 της μάρκας ο οποίος θα αποδίδει γύρω στα 800 PS. 

Το ιταλικό SUV θα φιλοξενήσει και το υβριδικό σύστημα με τον V6 τούρμπο από την 296 GTB, ενώ αργότερα φημολογείται ότι θα εξοπλιστεί και με το υβριδικό σύνολο που βρίσκεται στην SF90 Stradale.

Η Ferrari Purosangue θα είναι φυσικά τετρακίνητη και αναμένεται να εξοπλίζεται με σύστημα αερανάρτησης το οποίο θα δίνει την δυνατότητα αυξομείωσης της απόστασης της από το έδαφος.

Το πρώτο SUV του Maranello θα παρουσιαστεί επίσημα αργότερα μέσα στη χρονιά, όπως τονίζει και η ιταλική φίρμα στο post της, με τις πρώτες παραδόσεις του να ξεκινούν το 2023.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube