Η Ferrari Purosangue θα έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα

Η Ferrari Purosangue θα έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα

Η Ferrari Purosangue θα έχει κάτω από το καπό της και τον ατμοσφαιρικό V12, με την συνολική παραγωγή της να περιορίζεται σε νούμερο που δύσκολα θα καλύψει τη ζήτηση.

Ferrari Purosangue

Εκεί που μάρκες όπως οι Bentley, Aston Martin, Lamborghini και Rolls Royce, έχουν επενδύσει στα SUV μοντέλα για την επιβίωση τους, η Ferrari δείχνει να επιλέγει διαφορετική προσέγγιση για την Purosangue

Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της, στόχος της ιταλικής φίρμας δεν φαίνεται να είναι να πουλήσει όσο το δυνατόν περισσότερα SUV, καθώς όπως δηλώνουν από το Maranello η Purosangue θα έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Σε συνέντευξη του στο αυστραλιανό CarExpert, ο πρόεδρος της Ferrari Μέσης και Άπω Ανατολής, Dieter Knechtel, δήλωσε ότι η παραγωγή του νέου SUV θα είναι περιορισμένη. Όπως και στην υπόλοιπη γκάμα της Ferrari, για την απόκτηση του θα έχουν προτεραιότητα οι πιστοί πελάτες που έχουν ήδη στην συλλογή τους άλλα μοντέλα του Maranello.

Ferrari Purosangue

Ωστόσο, η Ferrari βλέπει την Purosangue όπως και τις Roma και Portofino ως μια ευκαιρία να διευρύνει το πελατολόγιο της με αγοραστές μικρότερης ηλικίας. 

Επιπλέον, ο Knechtel πρόσθεσε ότι παρά τους ολοένα αυστηρότερους κανονισμούς ρύπων πιθανότατα ο ατμοσφαιρικός V12 με τον μελωδικό ήχο θα δώσει τελικά το παρών και στην Purosangue. 

Θυμίζουμε ότι το πρώτο SUV του Maranello θα παρουσιαστεί επίσημα αργότερα μέσα στη χρονιά, με τις πρώτες παραδόσεις του να ξεκινούν το 2023.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube