Το πρώτο σκίτσο του ανανεωμένου Škoda Suberb

Το πρώτο σκίτσο του ανανεωμένου Škoda Suberb

Η ναυαρχίδα της τσεχικής εταιρείας φρεσκάρεται αισθητικά και αποκτά εμπλουτισμένη γκάμα κινητήρων.

Η Škoda δημοσίευσε το πρώτο επίσημο σκίτσο του ανανεωμένου Suberb το οποίο θα παρουσιαστεί τον Μάιο στο IIHF Ice Hockey World Championship στη Μπρατισλάβα.

Όπως είχαμε δει και σε σχετική διαρροή φωτογραφιών πριν από λίγο καιρό, η ναυαρχίδα της Škoda απέκτησε λεπτότερα και πιο σύγχρονα φωτιστικά σώματα με γραφικά LED και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με λεπτομέρειες από χρώμιο. Στο πίσω μέρος η επιγραφή Škoda παίρνει τη θέση του εμβλήματος της εταιρείας ενώ και εκεί τα φωτιστικά σώματα και ο προφυλακτήρας έχουν δεχθεί ένα ελαφρύ φρεσκάρισμα.

Skoda Superb facelift

Εκτός από τις αισθητικές αναβαθμίσεις, το ανανεωμένο Superb θα αποκτήσει και εμπλουτισμένη γκάμα κινητήρων με τον 1.5 TSI, τον 2.0 TDI, μια επαναφορτιζόμενη υβριδική και μια ήπια υβριδική έκδοση στα πλαίσια του εξηλεκτρισμού της γκάμας της τσεχικής εταιρείας.

Το πρώτο Škoda Suberb κυκλοφόρησε το 1934, ενώ η σύγχρονη εκδοχή του επέστρεψε μετά από 50 χρόνια απουσίας το 2001. Η πιο πρόσφατη τρίτη γενιά του μεγάλου σεντάν παρουσιάστηκε το 2015 με σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς.

Ο κατασκευαστής είναι χορηγός του παγκόσμιου πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου IIHF από το 1993 μέχρι σήμερα, όμως αυτή είναι η πρώτη φορά που θα κάνει πρεμιέρα ενός μοντέλου της στα πλαίσια της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube