Επίσημο: Νέα Chevrolet Camaro Convertible 2016 [videos]

Επίσημο: Νέα Chevrolet Camaro Convertible 2016 [videos]

H Chevrolet έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες και video από τη νέα Camaro Convertible που θα λανσαριστεί στις αρχές του επόμενου έτους.

Σε συνέχεια της διαρροής και ενός επίσημου teaser στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, η Chevrolet αποκάλυψε επίσημα τη Camaro Convertible 2016.

Με προγραμματισμό να λανσαριστεί εμπορικά στις αρχές του επόμενου έτους, η Camaro Convertible 2016αναμένεται να είναι τουλάχιστον 100 kg πιο ελαφριά από το υφιστάμενο μοντέλο. Το νέο κάμπριο της Chevy υιοθετεί ηλεκτροϋδραυλικό μηχανισμό για τη νέα πολυστρωματική οροφή. Επιπλέον, όπως ισχυρίζεται η Chevrolet διαθέτει ηχομονωτικές και θερμομονωτικές προδιαγραφές υψηλού επιπέδου, ενώ η εικόνα της δείχνει το ίδιο αεροδυναμική με αυτή της νέας Camaro κουπέ.

Η οροφή ανοίγει και κλείνει σε ταχύτητα μέχρι 50 m/h και όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται εν στάσει, το άνοιγμα και το κλείσιμό της γίνεται και μέσω του ηλεκτρονικού κλειδιού.

Οι κινητήρες με τους οποίους θα διατίθεται η νέα Chevrolet Camaro Convertible προέρχονται αυτούσιοι από την γκάμα της κουπέ. Ως εκ τούτου αναμένουμε στη βάση της γκάμας να βρίσκεται ο νέος 4κύλινδρος δίλιτρος τούρμπο με τους 279 PS και 40,8 kgm. Ο αμέσως επόμενος θα είναι ο επίσης ολοκαίνουργιος 3,6λιτρος V6 με 340 PS και 39,2 kgm, ενώ η κορυφαία έκδοση SS θα φορά τον κλασικό 6,2λιτρο V8 με 461 PS και 62,9 kgm. 

[Πηγή Chevrolet]

 



Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube