Ένα βήμα πριν την παραγωγή το νέο VW Touareg

Ένα βήμα πριν την παραγωγή το νέο VW Touareg

H VW βάζει τις τελευταίες πινελιές στο ανανεωμένο Touareg και μας προετοιμάζει για το ντεμπούτο του το ερχόμενο καλοκαίρι, με εικόνες από τις δοκιμές εξέλιξής του σε ψυχρές συνθήκες.

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από το ντεμπούτο της τρίτης γενιάς του VW Τouareg και όπως είναι φυσικό, η ναυαρχίδα των SUV της γερμανικής φίρμας βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση της, όπως φανερώνει και το εικονιζόμενο πρωτότυπο που εξελίσσεται στα χιόνια.

Εμφανισιακά, το νέο Touareg φαίνεται να έχει αποκτήσει στο στο εμπρός μέρος του πιο λεπτή γρίλια, μεγαλύτερους αεραγωγούς και ανασχεδιασμένα φώτα. Τα τελευταία, είναι τεχνολογίας IQ.LIGHT HD matrix και αποτελούνται από 38.400 μικρά φώτα LED. Στο πίσω μέρος, o προφυλακτήρας έχει ανασχεδιαστεί και ο λογότυπος της VW είναι πλέον φωτιζόμενος.

VW Touareg

Περνώντας στο εσωτερικό, στην καμπίνα γίνεται εκτενέστερη χρήση μαλακών πλαστικών και το λογισμικό του infotainment έχει βελτιωθεί διαθέτοντας πλέον καλύτερη λειτουργία φωνητικών εντολών, ασύρματη σύνδεση Android Auto και Apple CarPlay, αλλά και πλοήγηση με χάρτες υψηλής ευκρίνειας.

Επιπλέον, το set up της ανάρτησης έχει αναθεωρηθεί και στην οροφή έχει προστεθεί ένας αισθητήρας βάρους που ειδοποιεί το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας σε περίπτωση που υπάρχει φορτίο.

VW Touareg

Κάτω από το καπό το νέο Touareg θα διατηρήσει την ευρεία γκάμα συνόλων βενζίνης, ντίζελ και plug-in που χρησιμοποιεί και ο προκάτοχός του.

Όσον αφορά την παραγωγή του, θα κατασκευάζεται πλάι στα Audi Q7, Q8 και Porsche Cayenne στο εργοστάσιο του γκρουπ στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας και το ντεμπούτο του είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube