Είναι αυτή η νέα BMW 2 Series Coupé;

Είναι αυτή η νέα BMW 2 Series Coupé;

Η νέα γενιά του πισωκίνητου μοντέλου αποκαλύπτεται πριν την ώρα της.

Δύο φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο φαίνεται πως απεικονίζουν τη νέα γενιά της BMW 2 Series Coupé. Οι πληροφορίες πως προέρχονται από τις εγκαταστάσεις της BMW στο Μόναχο δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν, όμως το αυτοκίνητο μοιάζει να είναι λειτουργικό μοντέλο με πινακίδες, αρκετά κοντά σε μια πιθανή έκδοση παραγωγής (αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι είναι κάποιο πρωτότυπο από τη φάση εξέλιξης).

Στο εμπρός μέρος αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι η kidney grille που δεν υιοθετεί τη λογική της επερχόμενης BMW 4 Series Coupé καθώς διατηρεί ένα μακρόστενο look που θυμίζει περισσότερο τα σημερινά μοντέλα της βαυαρικής φίρμας. Ο προφυλακτήρας που πιθανότατα ανήκει σε αισθητικό πακέτο M Package έχει μεγάλες εισαγωγές αέρα και έντονες νευρώσεις, ενώ τα φώτα LED έχουν ένα σύνθετο σχήμα που δεν έχουμε ξαναδεί σε μοντέλο της BMW.

Πίσω, η 2 Series Coupé έχει εξάγωνα φώτα με γραφικά χωρισμένα σε δύο τμήματα, ενσωματωμένη αεροτομή στην κορυφή της πίσω πόρτας και σπορ προφυλακτήρα με εσοχές, διπλές τραπεζοειδής απολήξεις της εξάτμισης και διαχύτη.

BMW leak

Σε αντίθεση με την 2 Series Gran Coupé η οποία βασίζεται στην προσθιοκίνητη πλατφόρμα της 1 Series, η δίπορτη 2 Series Coupé (G42) θα χρησιμοποιεί ως βάση την πισωκίνητη πλατφόρμα CLAR (BMW Z4 και Toyota GR Supra). Η επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου αναμένεται να γίνει μέσα στο 2020, με το εμπορικό του ντεμπούτο να είναι προγραμματισμένο για το 2021.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κορυφαία BMW M2 Coupé (G87) που θα ακολουθήσει το 2022 θα φορά εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα από τις νέες M3/M4 με χαμηλότερη απόδοση κοντά στους 425 PS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όλα όσα γνωρίζουμε για την επόμενη BMW M2 Coupé

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube