Διαρροή: Έτσι θα είναι η νέα BMW 4 Series

Διαρροή: Έτσι θα είναι η νέα BMW 4 Series

Η έκδοση παραγωγής του Concept 4 αποκαλύπτεται.

Δύο φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο προφίλ CocheSpias στο Instagram αποκαλύπτουν το εμπρός και το πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου που κατά πάσα πιθανότητα είναι η επερχόμενη BMW 4 Series Coupé. Το μοντέλο κάτω από το κάλυμμα, μοιάζει ξεκάθαρα με έκδοση παραγωγής του περσινού πρωτοτύπου BMW Concept 4 ενώ φέρει ομοιότητες και με το επίσημο σκίτσο της αγωνιστικής M4 GT3.

Στη μάσκα, η οποία είναι εν μέρη καλυμμένη με προστατευτικά αυτοκόλλητα, κυριαρχεί η τεράστια kidney grille για την οποία μας είχε προετοιμάσει το Concept 4. Η γρίλια πλαισιώνεται από επιθετικά φώτα LED που μοιάζουν με αυτά της 8 Series Coupé και μεγάλες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα.

BMW 4 Series

Το πίσω μέρος είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό της M3 (παλαιότερη διαρροή) με πιο επιθετικά φωτιστικά σώματα  και προφυλακτήρα με πλευρικές εσοχές, στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης και διαχύτη. Αν κρίνουμε από τη σχεδίαση του προφυλακτήρα και τη διακριτική αεροτομή, είναι πολύ πιθανό το αυτοκίνητο να εξοπλίζεται με αισθητικό πακέτο M-Package.

Αυτό που δε γνωρίζουμε είναι το αν η M3 που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2020 θα υιοθετήσει παρόμοιο σχεδιασμό γρίλιας ή θα κρατήσει πιο χαμηλό προφίλ, αφήνοντας τις υπερβολές για την M4 Coupé.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube