Η Land Rover ετοιμάζει pick-up

Η Land Rover ετοιμάζει pick-up

Κατά το πρότυπο της Jeep με το Wrangler, έτσι και η Land Rover ετοιμάζει το δικό της «ντάτσουν».

Στη Land Rover υπάρχει η φαμίλια των Range, αυτή των Discovery και στο μέλλον θα υπάρξει και μια πλήρης οικογένεια Defender. Ως εκ τούτου, η καινούργια γενιά του σκληροτράχηλου off-roader θα υποκύψει στη μόδα των pick-up.

Η αγορά του αυτοκινήτου είναι γεμάτη με εκπληκτικές, ακόμη και ασυνεπείς καταστάσεις. Πάρτε τους δύο μεγαλύτερους και καλύτερους ειδικούς στο 4x4, την Jeep και τη Land Rover: Κανένας από αυτούς δεν έχει στην γκάμα του ένα pick-up, ένα είδος ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βόρεια Αμερική εδώ και δεκαετίες και που γίνεται όλο και δημοφιλέστερο διεθνώς.

Η Jeep είναι έτοιμη να διορθώσει αυτό το σφάλμα. Στο τέλος του 2018 ετοιμάζεται να λανσάρει ένα pick-up, του οποίου το πιθανότερο όνομα θα είναι «Scrambler», και που θα προέρχεται από το Wrangler. Και σύμφωνα με πληροφορίες του Autocar, η Land Rover, που σε μερικές μέρες θα γιορτάσει τα 70 χρόνια της, θα εισέλθει επίσης στον «πόλεμο» των pick-up.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Land Rover: Αποκατάσταση του ορίτζιναλ Series I R01 [video]

Η φόρμουλα που υιοθετείται είναι παρόμοια με αυτήν της Jeep, καθώς οι Βρετανοί θα πάρουν ως βάση το πιο τολμηρό, το πιο σκληροτράχηλο μοντέλο τους, το Defender. Μια ολοκαίνουργια γενιά του αρχετυπικού Land Rover θα παρουσιαστεί αργότερα φέτος, αν και η έκδοση με την καρότσα πιθανότατα θα είναι έτοιμη το 2020.

Σύμφωνα με το Autocar, αυτό το pickup Defender θα μπορούσε να μην πατήσει στη συνταγή του διπλοκάμπινου, θα έχει όμως πολλές προσωπικότητες. Θα υπάρχουν ρουστίκ παραλλαγές, για να γοητεύσουν μια πελατεία που αναζητά ένα αξιόπιστο και λειτουργικό όχημα, όπως η Toyota με το Hilux, και premium εκδοχές, για να ανταγωνίζονται με τη Mercedes-Benz X-Class. Με άλλα λόγια είτε είσαι διοργανωτής σαφάρι στην Αφρική είτε Αμερικανός αγρότης είτε απλώς πλούσιος στη Μέση Ανατολή, θα μπορείς να βρεις ένα Defender για την πάρτη σου!
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube