Scoop-αποκάλυψη: Έτσι θα είναι το νέο Jeep Wrangler 2018

Scoop-αποκάλυψη: Έτσι θα είναι το νέο Jeep Wrangler 2018

Το νέο Jeep Wrangler 2018 αποκαλύπτει όλες σχεδόν τις λεπτομέρειες για το εξωτερικό του, στο νήμα πριν από την επίσημη αποκάλυψή του.

Φρέσκιες λεπτομέρειες για την επόμενη γενιά του Wrangler αποκαλύφθηκαν λίγο πριν από την επίσημη δημόσια πρεμιέρα του πιο εμβληματικού 4x4 στον κόσμο.

Το ντεμπούτο του θα γίνει τον προσεχή Δεκέμβριο στο Los Angeles International Auto Show, αν όχι σε ειδική εκδήλωση για τον Τύπο και ταυτόχρονα online για όλους νωρίτερα. Το σημαντικότερο όμως για το νέο Wrangler και ειδικά για την αμερικανική αγορά είναι ότι θα διαθέτει και εκδοχή pick-up υπό την ονομασία Scrambler.

Οι κατασκοπικές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο web είναι από επίσημες δοκιμές του αυτοκινήτου στο Michigan. Και σε αυτές, διακρίνουμε και δεν αποτελεί έκπληξη ότι δεν έχουν γίνει ανατρεπτικές αλλαγές. Έτσι το Wrangler 2018 επιμένει στις βασικές γραμμές που ήδη γνωρίζουμε, υιοθετώντας μια ελαφρά πιο μοντέρνα προσέγγιση. Ειδικότερα δε να παρατηρήσουμε ότι το σταθερό παρμπρίζ έγινε πιο επικλινές, αμβλύνοντας έτσι τη σιλουέτα-«κουτί» του αυτοκινήτου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Διαρροή για το επερχόμενο Jeep Wrangler 2018

Στο πίσω μέρος, τα φανάρια επίσης ανασχεδιάστηκαν, ενώ σειρά φώτων LED ενσωματώθηκε στα εμπρός φτερά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Jeep Wrangler 1987-2017, μια ιστορία 30 ετών

Κάτω από το καπό, το Wrangler συμμορφώθηκε με τις μοντέρνες επιταγές, χάρη στην υιοθέτηση ενός 4κύλινδρου δίλιτρου μοτέρ, που η Jeep αποκαλεί «Hurricane», και που πλαισιώνει τον οικείο 3,6λιτρο Pentastar V6, συνδυασμένο με 8άρι αυτόματο σασμάν (θα υπάρχουν δύο τύποι) και ένα νέο 3λιτρο V6 τουρμποντίζελ. Επιπλέον, θα υπάρξει και μια υβριδική βερσιόν, ενώ οι πιο adventurers τύποι θα χαρούν που κάποια από τα μοντέλα του Wrangler θα διατηρήσουν το κλασικό 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο.

Κλείνοντας, να σημειώσουμε ότι το νέο Wrangler 2028 έχασε και μερικά κιλά, χάρη στη χρήση αλουμινίου σε κάποια κομμάτια του. Εκτιμούμε ότι μέσα στις προσεχείς εβδομάδες και νέες πληροφορίες θα διαρρεύσουν για το αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube