Το DS 3 Crossback έσκασε μύτη

Το DS 3 Crossback έσκασε μύτη

Το αστικό SUV της DS θα κάνει πρεμιέρα την προσεχή Πέμπτη το απόγευμα και οι Γάλλοι ξεκίνησαν να προκαλούν το ενδιαφέρον μας, αποκαλύπτοντας κομμάτια του αυτοκινήτου.

Λίγες δεκάδες ώρες απομένουν πριν ανακαλύψουμε το πολυαναμενόμενο αστικό SUV της DS Autmobiles, το οποίο εκτός εκπλήξεως θα ονομάζεται DS 3 Crossback. Για να μας προκαλέσουν την περιέργεια όμως, ο Yves Bonnefont, επικεφαλής της φίρμας, και ο Thierry Metroz, επικεφαλής σχεδιασμού, δημοσίευσαν online teaser σε κοινωνικά δίκτυα -στο Twitter ο πρώτος και στο Instagram για ο δεύτερος.

Έτσι, ανακαλύπτουμε λοιπόν μερικά μικρά κομμάτια του αυτοκινήτου, τα οποία φαίνεται να έχουν την ίδια απόχρωση με το φουτουριστικό πρωτότυπο DS X E-Tense που παρουσιάστηκε τον Απρίλιο στο Auto China 2018. Στο εμπρός μέρος, τα φανάρια επεκτείνονται με γιρλάντες φώτων ημέρας LED, μια λεπτομέρεια από το κόνσεπτ E-Tense που αποκαλύφθηκε το 2016. Όπως και στο DS 7 Crossback, το εσωτερικό των προβολέων θα είναι πολύ περίτεχνο. Φημολογείται ότι το αυτοκίνητο θα τολμήσει με τεχνολογία λέιζερ. Στο teaser του προφίλ, βλέπουμε ένα πτερύγιο καρχαρία στην κεντρική κολόνα, έμπνευση προερχόμενη από το πρώτο DS3.

Το DS3 Crossback, το οποίο θα προσπαθήσει να κλέψει πελατεία από το Audi Q2, θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας τεχνικής εποχής για το Groupe PSA, εγκαινιάζοντας τη νέα σπονδυλωτή πλατφόρμα CMP και με το να γίνει πρώτο EV του γαλλικού γκρουπ. Ένας από τους σταρ του προσεχούς Mondial de l’Automobile, στο Παρίσι τον Οκτώβριο, το DS 3 Crossback θα κατασκευάζεται στη Γαλλία, στο Poissy, και θα λανσαριστεί εμπορικά στις αρχές του 2019.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube