Δοκιμές στον πάγο για τη νέα BMW M3 Touring

Δοκιμές στον πάγο για τη νέα BMW M3 Touring

Η BMW M3 Touring δοκιμάζεται σε ψυχρές συνθήκες, με τα πορτοκαλί καθίσματα και το νέο σύστημα infotaimnent να είναι τα νέα στοιχεία που μας αποκαλύπτει.

Το 2022 η BMW M θα γιορτάσει μισό αιώνα παρουσίας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και στα αυτοκίνητα επιδόσεων. Όπως και αρμόζει στην περίσταση, η χρονιά αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα για το αγωνιστικό παρακλάδι του Βαυαρού κατασκευαστή.

Μέσα στους επόμενους μήνες, θα κάνουν ντεμπούτο η νέα Μ2 και η σκληροπυρηνική M4 CSL. Επιπλέον, η BMW M θα παρουσιάσει το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο, σημειώνοντας έτσι τη στροφή της φίρμας προς τη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης. Το μοντέλο όμως που οι απανταχού petrolheads περιμένουν με αγωνία δεν είναι άλλο από τη M3 Touring, η οποία έρχεται για να εκθρονίσει το Audi RS4 Avant από την κατηγορία των γρήγορων στέισον.

BMW M3 Touring

H BMW δημοσίευσε στα social media εικόνες μιας καμουφλαρισμένης M3 Touring να δοκιμάζεται σε μια παγωμένη λίμνη στην Σουηδία. Πέρα από τα πορτοκαλί καθίσματα που τραβούν τη προσοχή, το νέο μοντέλο θα βασίζεται στην φρεσκαρισμένη 3 Series και θα εξοπλίζεται με το νέο σύστημα infotaimnent iDrive 8. Πράγμα που συμπεραίνουμε από τις δύο κυρτές οθόνες που διακρίνονται από το πάνω μέρος του ταμπλό.

BMW M3 Touring

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το γρήγορο στέισον θα φιλοξενεί κάτω από το καπό του τον εξακύλινδρο σε σειρά twin-tubro κινητήρα χωρητικότητας 3,0 λίτρων από την Μ3 Competition, απόδοσης 510 PS στις 6.250 rpm και 650 Nm στις 2.750-5.500 rpm. Η ισχύς θα περνάει μέσω του αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων M Steptronic και του συστήματος Μ xDrive και στους τέσσερις τροχούς.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το πολυαναμενόμενο γερμανικό στέισον θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση του, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube