Δοκιμάζεται στον δρόμο η Ferrari Purosangue [video]

Δοκιμάζεται στον δρόμο η Ferrari Purosangue [video]

Mια καμουφλαρισμένη Ferrari Purosangue εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στον δρόμο επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι κάτω από το καπό της βρίσκεται ο ατμοσφαιρικός V12.

Ferrari Purosangue

To πολυαναμενόμενο SUV της ιταλικής εταιρείας, η Ferrari Purosangue εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στους δρόμους γύρω από το εργοστάσιο στο Maranello. O ήχος από το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν κάτω από το καπό της Purosangue να βρίσκεται ο θρυλικός ατμοσφαιρικός V12 του Cavallino Rampante.

Όπως και στην υπόλοιπη γκάμα της Ferrari, για την απόκτηση της Ferrari Purosangue θα έχουν προτεραιότητα οι πιστοί πελάτες που έχουν ήδη στη συλλογή τους άλλα μοντέλα του Maranello.

Όπως περιμέναμε, το νέο μοντέλο της Ferrari δεν έχει μεγάλη απόσταση από το έδαφος, δίνοντας έτσι προτεραιότητα στη οδική συμπεριφορά και στην οδηγική αίσθηση στην άσφαλτο. 

Ferrari Purosangue

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι η Ferrari Purosangue μοντέλο θα κάνει ντεμπούτο μέσα στους επόμενους μήνες. Παράλληλα, φήμες θέλουν το ιταλικό SUV αργότερα να φιλοξενεί και το υβριδικό σύστημα με τον V6 τούρμπο από την 296 GTB, ενώ εικάζεται ότι θα εξοπλιστεί και με το υβριδικό σύνολο που βρίσκεται στην SF90 Stradale.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube