Δοκιμάζεται στο χιόνι το Opel Insignia του 2017

Δοκιμάζεται στο χιόνι το Opel Insignia του 2017

Σε προχωρημένο στάδιο η εξέλιξη του Opel Insignia που δοκιμάζεται στο χιόνι και προορίζεται για ντεμπούτο το 2017.

Η δεύτερη γενιά του Opel Insignia εντοπίστηκε σε δοκιμές στον Αρκτικό κύκλο. Το νέο αυτοκίνητο φαίνεται πιο εκλεπτυσμένο σχεδιαστικά από το σημερινό, με περισσότερες λεπτομέρειες να του χαρίζουν ιδιαίτερο στιλ.

Το έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ και η χαμηλή γραμμή της οροφής του δίνει κουπέ φόρμα, στα πρότυπα του Audi Α7. Παρά το έντονο καμουφλάζ μπορούμε να διακρίνουμε τα λεπτά φώτα και την φαρδιά γρίλια που τονίζουν το πλάτος.

Στο εσωτερικό τα υλικά θα είναι υψηλότερης ποιότητας και σε συνδυασμό με τα διάφορα ψηφιακά gadget υψηλής τεχνολογίας και τον προσεγμένο διάκοσμο, η ατμόσφαιρα θα πλησιάζει τα premium μοντέλα της κατηγορίας. Μεγαλύτεροι θα είναι και οι χώροι, αφού το νέο Insignia θα είναι μακρύτερο κατά 10 πόντους.



Το νέο σεντάν της Opel θα βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα, η οποία έχει σχεδιαστή με γνώμονα κυρίως την μείωση του βάρους. Το νέο αυτοκίνητο εκτιμάται ότι θα είναι 150 – 200 kg ελαφρύτερο από το σημερινό, παρά την αύξηση των διαστάσεων.

Η γκάμα των κινητήρων δεν κρύβει εκπλήξεις, αφού το Insignia θα κινείται από τα γνωστά σύνολα της Opel. Στα κιβώτια ταχυτήτων όμως θα υπάρχει ένα σημαντικό νέο, με την προσθήκη ενός αυτόματου οκτώ σχέσεων. Θα υπάρξουν και τετρακίνητες εκδόσεις, όπως και στο σημερινό μοντέλο.

Ο χρόνος παρουσίασης του μοντέλου δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη, αλλά εκτιμάται ότι θα κάνει ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το φθινόπωρο του 2016.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube