Διαρροή για τη νέα BMW X6

Διαρροή για τη νέα BMW X6

Η νέα γενιά της Χ6 διέρρευσε πριν την ώρα της. Καμία αισθητική έκπληξη, απουσία φινέτσας και με το σχεδιασμό να είναι εξελιγμένος κατά τους μοντέρνους αισθητικούς κώδικες της BMW.

Ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών και των ράπερ είναι έτοιμο να φορέσει νέα ρούχα, καθώς η ολοκαίνουργια X6 θα αποκαλυφθεί σύντομα. Και δεδομένου ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, η διαρροή εικόνων, που παρατηρείται ιδιαίτερα στο Instagram, προϋποθέτει ότι είναι θέμα ημερών!

Αυτή η X6 αποτελεί λοιπόν ήδη την τρίτη γενιά του μεγάλου κουπέ SUV της BMW. Η γενικότερη σιλουέτα της απ’ ό,τι βλέπουμε δεν αλλάζει, με την κλασική πια οπισθοκλινή οροφή, ένα έντονα κεκλιμένο πίσω κρύσταλλο και το καπό του πορτμπαγκάζ τοποθετημένο ψηλά. Η X6 υιοθετεί τις πρόσφατες αισθητικές εξελίξεις της φίρμας, οπότε πίσω θα βρούμε λεπτότερα και πιο τραβηγμένα στα πλάγια φώτα που φτάνουν σχεδόν στο σήμα της εταιρείας.

BMW X6

Στο ρύγχος, η μάσκα σχηματίζει αιχμές σε κάθε πλευρά, όπως και στην 8 Series. Το εμπρός μέρος εμφανισιακά είναι αυτό της X5, μιας και είναι το μοντέλο που χρησίμευσε ως βάση. Το μοντέλο που βλέπετε είναι η έκδοση M Performance, με πιο επιθετική εμφάνιση. Σε γενικές γραμμές πάντως, η X6 παρά το επιβλητικό μέγεθός της και τις πολλές ακμές είναι ένα αυτοκίνητο που δεν εκπέμπει φινέτσα! Αρκεί μόνο να δεις τη γρίλια της μάσκας και θα καταλάβεις. Αλλά προφανώς το κοινό που αποτελεί το στόχο της BMW μάλλον δεν ιδρώνει το αυτί του από τέτοια και θα το εκτιμήσει δεόντως. 

Η ανανέωση της X6 θα σηματοδοτήσει το τέλος του μεγάλου μετασχηματισμού της κορυφής στην γκάμα της BMW, με το λανσάρισμα σε ένα χρόνο της νέας X5, της πρωτοεμφανιζόμενης X7, της ανασχεδιασμένης 7 Series και μιας ολόκληρης οικογένειας για την 8 Series -κουπέ, καμπριολέ και Gran Coupé.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube