Διαρροή για τη φρεσκαρισμένη BMW 3 Series

Διαρροή για τη φρεσκαρισμένη BMW 3 Series

Φωτογραφίες της BMW 3 Series G20 LCI, της facelifted έκδοσης του μοντέλου, διέρρευσαν από την Κίνα: Με μουσούδα 5 Seriew και ολίγον από Χ3.

Ο Wilco Blok, ο τρόμος κι ο φόβος όλων των κατασκευαστών με εμπάργκο, κατάφερε να βάλει στο χέρι φωτογραφίες της ανανεωμένης BMW 3 Series G20 που αναμένουμε από μέρα σε μέρα. 

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας, την κυβερνητική υπηρεσία που καταχωρίζει όλα τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων στη σινική αγορά. Συχνά δε, αποτελεί την πηγή διαρροής του σχεδιασμού νέων αυτοκινήτων, ακόμη και πριν από την επίσημη παρουσίασή τους.

Οι εικόνες δείχνουν τρεις ελαφρώς διαφορετικές εκδόσεις της BMW 3 Series G20 LCI (μια 320i, μια 325i και μια 330i), αν και όλες φαίνεται να φορούν M Pack. 

Ο εμπρός προφυλακτήρας της ανανεωμένης BMW 3 Series ενσωματώνει τις γωνιώδεις εισαγωγές αέρα (και πιθανότατα ψευδο-εισαγωγές), δίπλα στις δύο πλευρές της πραγματικής διπλής γρίλιας του ψυγείου, όπως έχουμε δει ήδη στις facelift BMW X3/X4.

BMW 3 Series G20 LCI 

Τα εμπρός φανάρια αποτελούνται πλέον από ένα ενιαίο οπτικό μπλοκ που κάνει τη σχεδίαση να έρχεται λίγο πιο κοντά σε αυτήν της BMW 5 Series. Τα γιγάντια νεφρά της 7 Series ή των Μ3/Μ4 απουσιάζουν σε αυτό το λίφτινγκ της στάνταρ BMW 3 Series -ευτυχώς για κάποιους.

Τα πίσω φώτα δεν φαίνεται να αλλάζουν, εκτός ίσως από τη φωτεινή υπογραφή τους, αλλά ο πίσω προφυλακτήρας έχει ανασχεδιαστεί. Το μοντέλο με το M Pack στις φωτογραφίες απέκτησε ένα γκρι ένθετο με ψευδό-διαχύτη στη μέση, ενώ τα τελειώματα της εξάτμισης (που κρύβουν τους πραγματικές μικρές μπούκες) είναι πλέον τραπεζοειδή, ακολουθώντας το παράδειγμα του λίφτινγκ της X3.

BMW 3 Series G20 LCI

Για το εσωτερικό, αναμένουμε το νέο Live Cockpit, είτε με το πρωτότυπο πάνελ απεικόνισης με τις δύο οθόνες όπως στην BMW i4 είτε με τον παραδοσιακό διαχωρισμό μεταξύ του συστήματος infotainment και του πίνακα οργάνων όπως στην BMW X3. 

Όπως καλά καταλάβατε, όταν κυκλοφορούν στο web τόσο λεπτομερείς διαρροές όπως αυτή, ο χρόνος που απομένει μέχρι την επίσημη παρουσίαση βρίσκεται πολύ κοντά. Λίγη υπομονή ακόμα λοιπόν, για την επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης BMW 3 Series.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube