Διαρροή: Αυτή είναι η ανανεωμένη Jaguar F-Type

Διαρροή: Αυτή είναι η ανανεωμένη Jaguar F-Type

Το βρετανικό σπορτσκαρ απέκτησε πιο επιθετική εμφάνιση και βελτιώσεις στα σημεία.

Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό πως η Jaguar ετοιμάζει τις ανανεωμένες F-Type Coupe και Convertible όμως κανείς μέχρι στιγμής δεν είχε δει το μοντέλο χωρίς καμουφλάζ. Λίγο πριν από την επίσημη πρεμιέρα των μοντέλων που είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου, η F-Type αποκαλύπτεται μέσα από φωτογραφίες χαμηλής ανάλυσης που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και δημοσίευσε το Carscoops.

Οι μεγαλύτερες διαφορές στην F-Type εντοπίζονται στη νέα μάσκα - τα λεπτότερα και πιο επιθετικά φωτιστικά σώματα είναι τοποθετημένα χαμηλότερα, η γρίλια έχει μεγαλώσει όπως και οι εισαγωγές αέρα με τα μαύρα glossy πλαίσια, και το σπλίτερ είναι πλέον βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος. Δεδομένης της έκτασης των αλλαγών, νέα είναι επίσης τα εμπρός φτερά και το καπό.

Jaguar F-Type facelift

Στο προφίλ η εικόνα είναι γνώριμη ενώ στο πίσω μέρος οι αλλαγές περιορίζονται στα πιο γωνιώδη φωτιστικά σώματα τα οποία όμως διατηρούν το μακρόστενο σχήμα τους, και στη διαφορετική διαμόρφωση του χώρου για την πινακίδα. Τέλος, το νέο facelift θα συνοδευτεί από νέα σχέδια τροχών και εξωτερικές αποχρώσεις.

Στο εσωτερικό η F-Type αναμένεται να αποκτήσει το νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων της Jaguar, αναβαθμισμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας αλλά και καλύτερης ποιότητας υλικά και επενδύσεις. Όσο για τους κινητήρες, κάτω από το καπό της ανανεωμένης "αγριόγατας" πιθανότατα θα δούμε ελαφρώς βελτιωμένες εκδόσεις των μοτέρ με 4, 6 ή και 8 κυλίνδρους.

Η σημερινή γενιά της Jaguar F-Type παρουσιάστηκε το 2011 σε μορφή πρωτοτύπου με την έκδοση παραγωγής να ακολουθεί το 2012 και ένα διακριτικό facelift το 2017. Μέχρι σήμερα, το μοντέλο έχει πουλήσει 62.000 μονάδες συμβάλλοντας στην ανάκαμψη της Jaguar. Με την ανανέωση του 2020, ή F-Type θα παραμείνει στην αγορά για τρία ακόμη χρόνια, καθώς στη συνέχεια αναμένεται να αντικατασταθεί από ένα εντελώς νέο (και ίσως ηλεκτρικό) μοντέλο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube