Νέα Jaguar F-type MY20 [video]

Νέα Jaguar F-type MY20 [video]

Η νέα F-type Chequered Flag Special Edition λανσάρει το ρετουσάρισμα του μοντέλου και παράλληλα γιορτάζει τα 70 χρόνια ιστορίας της Jaguar στις σπορ κατασκευές.

Η Jaguar προχώρησε σε παρουσίαση της ειδικής έκδοσης Chequered Flag για την F-type, που ταυτόχρονα λανσάρει και το MY20 του μοντέλου. Η νέα special edition διατίθεται και με τους δύο τύπους αμαξώματος.

Πέρα από τον εορταστικό χαρακτήρα, η νέα F-type Chequered Flag Special Edition διαθέτει κάμποσες αισθητικές προσθήκες σε σχέση με τις απλές εκδόσεις. Διατίθεται σε τρία νέα χρώματα, Caldera Red, Fuji White ή Carpathian Grey, έχει μαύρη οροφή για αισθητική αντίθεση και πατά σε 20άρηδες τροχούς που κρύβουν και τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων. Ακόμα, η νέα έκδοση διαθέτει και τα πιο έντονα μαρσπιέ που διαθέτει το Special Vehicle Operations για την F-type.

Η καμπίνα είναι ντυμένη με δέρμα και διαθέτει ραφές αντίθεσης σε κόκκινο ή γκρι χρώμα. Επιπλέον, ο ουρανός και το τιμόνι είναι ντυμένα με μαύρο σουέντ ύφασμα, και η κεντρική κονσόλα διαθέτει επένδυση σκουρόχρωμου αλουμινίου. Όπως είναι ευκόλως κατανοητό, δεν απουσιάζουν οι καρό σημαίες από διάφορα σημεία της καμπίνας, όπως στα προσκέφαλα των σπορ καθισμάτων.

Jaguar F-Type MY20

Η Jaguar F-type Chequered Flag Special Edition διατίθεται τόσο σε 4κύλινδρη έκδοση P300, όσο και σε V6 με τους P340 και P380. H ισχυρότερη έκδοση μπορεί να εφοδιαστεί και με σύστημα τετρακίνησης, ενώ οι άλλες δύο είναι αποκλειστικά πισωκίνητες. Ακόμα, όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων.

Πέρα από τα ξεχωριστά καλούδια, η εορταστική έκδοση λανσάρει και το MY20 του μοντέλου. Οι μεγαλύτερες αλλαγές εντοπίζονται στην επαναρρυθμισμένη ανάρτηση που χαρίζει καλύτερο έλεγχο και βελτιωμένη άνεση στις χαμηλές ταχύτητες. Τέλος, εμπλουτισμένος είναι και ο εξοπλισμός, περιλαμβάνοντας πλέον στάνταρ κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός, καθώς και αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων.

[Πηγή Jaguar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube