Διαρροή: Ανανεωμένη BMW 5 Series

Διαρροή: Ανανεωμένη BMW 5 Series

Η φρεσκαρισμένη εκδοχή του γερμανικού σεντάν αποκαλύπτεται πριν από την επίσημη πρεμιέρα.

[UPDATE: Η σελίδα Autohome από την Κίνα δημοσίευσε σήμερα καινούριες φωτογραφίες από την ανανεωμένη 5 Series πριν την επίσημη πρεμιέρα της. Το μοντέλο κινεζικών προδιαγραφών θα έχει μακρύ μεταξόνιο (+133 mm σε σχέση με την ευρωπαϊκή έκδοση) με το συνολικό μήκος να φτάνει τα 5.106 mm.

Όπως και στις υπόλοιπες BMW, το αισθητικό πακέτο M Sport περιλαμβάνει σπορ προφυλακτήρες με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, διαφορετικά σχέδια τροχών και μεγαλύτερο πλαίσιο για τον διαχύτη και τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης.]

BMW 5 Series new leak

Μετά από τη διαρροή φωτογραφιών της νέας γενιάς 2 Series Coupé και της ηλεκτρικής iX3, και η ανανεωμένη 5 Series έκανε πρόωρα την εμφάνισή της στο διαδίκτυο.

Να θυμίσουμε πως η σημερινή 5 Series (G30) έβδομης γενιάς, πρωτοπαρουσιάστηκε στα τέλη του 2016. Τέσσερα χρόνια μετά έχει φτάσει η κατάλληλη στιγμή για ένα facelift που θα την βοηθήσει να ανταγωνιστεί πιο αποτελεσματικά την ανανεωμένη Mercedes-Benz E-Class και το Audi A6.

BMW 5 Series Leak

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το BMW Blog στα τέλη Απριλίου, απεικονίζουν την υβριδική έκδοση 530e με το αισθητικό πακέτο M Sport.

Όπως βλέπουμε, η ανασχεδιασμένη μάσκα περιλαμβάνει νέα γρίλια κανονικού μεγέθους, λεπτότερα και πιο κομψά φωτιστικά σώματα με γραφικά LED, πιο έντονες νευρώσεις στο καπό και νέο προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και πιο δυναμικές γραμμές.

bmw 5 series facelift

Στο πίσω μέρος οι αλλαγές περιορίζονται στα γραφικά LED στο εσωτερικό των φωτιστικών σωμάτων, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν νέες αποχρώσεις και νέα σχέδια τροχών.

Η επίσημη πρεμιέρα της ανανεωμένης BMW 5 Series είναι προγραμματισμένη για τα τέλη Μαίου, ενώ η εμπορική πρεμιέρα του πολυτελούς σεντάν αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2020.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube