Διαρροή: Νέα, αμιγώς ηλεκτρική BMW iX3

Διαρροή: Νέα, αμιγώς ηλεκτρική BMW iX3

Οι πρώτες φωτογραφίες του ηλεκτρικού SUV αποκαλύπτουν πλήρως το σχεδιασμό του.

Δύο εικόνες της αμιγώς ηλεκτρικής BMW iX3 που μοιάζουν να προέρχονται από το επίσημο press kit δημοσιεύτηκαν στο προφίλ scott26.unofficial στο Instagram, αποκαλύπτοντας το σχεδιασμό της έκδοσης παραγωγής του μοντέλου.

Όπως βλέπουμε, η BMW iX3 διατηρεί σε μεγάλο βαθμό το σχεδιασμό του αντίστοιχου πρωτοτύπου που παρουσιάστηκε το 2018. Οι διαφορές εντοπίζονται στη γρίλια που πλέον έχει χρωμιωμένο χώρισμα (αντί για την ενοποιημένη γρίλια του πρωτοτύπου), τους τροχούς μικρότερης διαμέτρου που όμως διατηρούν το ίδιο σχέδιο, την εξωτερική απόχρωση και τις προεκτάσεις των προφυλακτήρων που δείχνουν πιο συμβατικές χωρίς τα αεροδυναμικά πτερύγια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα, πλήρως ηλεκτρική, BMW Concept iX3 [video]

Να θυμίσουμε πως η iX3 αποτελεί την ηλεκτρική έκδοση της Χ3. Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης αναμένεται να αποτελείται από έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 286 PS και 400 Nm στον πίσω άξονα, και μια μπαταρία χωρητικότητας 74 kWh που θα προσφέρει αυτονομία της τάξεως των 440 km ανάμεσα σε κάθε φόρτιση. Η παραγωγή της BMW iX3 θα γίνεται στην Κίνα σε συνεργασία με την Brilliance. Όσο για την επίσημη πρεμιέρα, αναμένεται να γίνει μέσα στο 2020.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube